Wasco vaskemaskine: Motor kører ikke?

Min Wasco LT1200 vaskemaskine er netop ud over garantiperioden og nu kører motoren ikke mere.  Hvis den hjælpes lidt på drivremmen kan den godt forsøge nogle omdrejninger men stopper derefter, hvilket 'kontroluret' også gør.
Jeg kan ikke finde synlige fejl og kan ikke finde servicemanualer på nettet.
What to do?
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Tjek kullene i motoren. Måske er de slidt ned.
God idé og tak for det.  heldigvis er de til at komme til fra bunden, uden at skulle pille motoren ud. Bør sådan en fejl ikke komme gradvist?
De ser godt nok slidte ud, men hvor slemt er det? Jeg har lagt fotos af kullene på http://akira.ruc.dk/~gud/wasco/ hvis der er nogen som kan se noget fornuftigt på dem.
Hvis de skal skiftes har jeg fundet dem på: http://reservedele-hvidevarer.dk/pr...duct=19005 hvor jeg i øvrigt kan se at de var MEGEt længere fra fødslen. Er 240kr.+ ekspeditionsgebyr normal pris for den slags?
det du skal tjekke er om de kul kan nå ankeret, tror jeg det hedder.. slidte kul er simpelthen for korte til at nå ind og lave forbindelse.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Det ene kul er slidt helt op, du kan se på det korteste kul at der er en lille prik, det er noget  der er indstøbt i kullet ,for ikke at ødelægge ankeret, og  prisen ? reservedele er altid for dyre, men prøv at besøge et motorværksted, det kan være at du kan få kullene i løs vægt , (uden kulholderne) til en meget billigere pris

Det vi ikke når i dag ........skal vi da ikke lave om i morgen

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis