Hvordan er en Ice Cube væglampe monteret?

Har i forbindelse med undersøgelser vedr. nyt bad set mange udstillinger og billeder, hvor der sidder Ice Cube spot over badeværelsesspejl men uden synlig ledning. Ledningen ligger naturligvis i væggen på badeværelset, men hvordan egentligt. Sidder der en indmuringsdåse bagved og hvordan er Ice Cuben monteret på den? Skal lige have planlagt det hele og fundet ud af hvilke folk, der skal inddrages og til hvad - og væggen skal pudses før der laves belysning, så "rækkefølgen" skal jo lige være rigtig
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Uden at kende den omtalte lampe/spot vil jeg tro, at lampen monteres ved at der skrues et beslag (lampens "bagside") fast på væggen mere eller mindre ovenpå indmuringsdåsen. Derpå klikkes eller skrues resten af lampen fast på dette beslag.

- men et link til den omtalte lampe ville kvalificere svaret en del. Ellers snig dig til at pakke en lampe ud nede i butikken, så giver det som regel sig selv.

Så umiddelbart må rækkefølgen være elektriker trækker kabel og monterer dåse, muren pudses op, evt. maling, lampe monteres.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også