Tilbud på Elektriker hulsave Harald Nyborg..

Vil bare lige gøre opmærksom på at der er tilbud på Viking Hulsav sæt i Harald nyborg. http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=9418&n=10 Sættet sælges mange andre steder til over 3000kr så jeg regner med det er ok til LDS folk Bare så ved det, jeg skal ud og hente et sæt idag..

Laver alt i smede arbejde og simple drejeopgaver.

16 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
tak for tippet, skal da overvejes
Man kan nu roligt som LDS'er "nøjes" med dette mitsutomo sæt:

http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=1701&n=10

Hvis man ikke skal bruge elektriker størrelserne. Det er tit på tilbud til ca. 300,-. Jeg syntes flere af mitsu. sættene ligner mistænkeligt meget det fra viking.
Skrevet af lcltech på 06 nov 2009 16:09
Hvis man ikke skal bruge elektriker størrelserne. Det er tit på tilbud til ca. 300,-. Jeg syntes flere af mitsu. sættene ligner mistænkeligt meget det fra viking.


hmm det kan du have ret i
http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=9418&n=10

http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=1155&n=10
Det gør de sørme osse.. hmm nu har jeg hentet mit så jeg lader sq som om mit er bedre Lige nøjagtigt de hulsave der ligner hinanden på en prik, men jeg dog før brændt mitsutomo bor af uden at overbelaste dem.. men de her 2 sæt ligner hinanden for meget.. fandens osse.. godt det kun er en 100-mand der er forskel

Laver alt i smede arbejde og simple drejeopgaver.

Jeg har endnu ikke set mitsutomo elektrikersættet på tilbud, så hvis der kun er 100,- i forskel ville jeg nok købe viking. Bare for at være på den sikre side også selv om der er et 83mm med i mitsutomo. Jeg har allerede det andet mitsutomo sæt, men overvejer da at supplere op med et elektriker sæt. Så er man dækket godt ind på hulsavssiden :-)
Annonce
Ja jeg tror også der er lidt forskel.. De mitsu save er uspecificeret umiddelbart hvor at Viking hævder der er 8% cobalt og de lover skæring i store set alle materialer.. så jeg er også godt tilfreds.. Især når man kigger sig omkring og ser det samme sæt fra 2500 -> kr.. kunne være sjovt hvis en af de butikker havde prisgaranti...

Laver alt i smede arbejde og simple drejeopgaver.

Jeg synes det er lidt sjovt det her. I siger det koster 2500 ++
Og ja den vejledende pris er derover. men prøv at gå i en virkelig butik og spørg om prisen på den, så får i heller ikke prisen 2500 kr stukket i hovedet, men en meget mindre pris.
Der hvor jeg arbejder sælger vi da også dewalt hulsavssæt til 400,- hvor vejledende er langt over 2500,-

 "mod regulær dumhed kæmper selv guderne forgæves"

Det har jeg heller ikke sagt noget om.. jeg konkluderede bare at de webshops jeg kunne finde solgte sættet til over 2500kr..

Laver alt i smede arbejde og simple drejeopgaver.

mitsutomo.!

jeg håber det er ikke andet end stålrør med "overmalet grus" på kanten af røret.?
måske grandlulert hss stål.
bedre med titan eller kopel stål.!!!
Javel ja.

Jeg har både mitsutomo sættet med en 102mm kop og en løs 102mm viking kop. Det er umuligt for mig at se forskel i kvaliteten og i træ kan jeg heller ikke mærke forskellen. Jeg har også brugt 19mm saven fra mitsutomo sættet til aluproflier og der var ingen problemer.
Så det er da fantastisk hvad mitsutomo kan få ud af stålrør og sand.

Der er yderligere 6 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis