Og så vil jeg da mene at nor først tingene er blevet tilberedt rigtigt, så er baktusserne også mafgået ved døden.
Jep, det vil de formentlig være. Men kød osv der er gennemstegt, kan stadig godt indeholde spore som kan udklækkes. Desuden, kan fjerkræ o.a der har ligget for længe ved for høj temperatur indeholde f.eks et for højt campylobacter niveua. Disse vil muligvis blive slået ihjel ved stegning. Men jo flere der erpå kødet inden, jo større er chancen jo også for at du får inficeret andre madvarer. Men reelt, med din bemærkning, ville det jo ikke være noget problem at kører den friskkøbte kyllingfilet igennem hundehømhømmen på vej hjem, hvis det bliver stegt grundigt nok kan den jo godt spises alligevel... Velbekomme
Men det er noget svineri med den overproduktion
Jamen det er det afgjort.
KTM: Vi gør nu også det samme her,- gemmer rester. Laver ekstra, for at havde til dagen efter. I det er både fint og "tidsbesparende". Generelt har vi problemet hos os, at kartofler når at blive "gamle" eller måske mere kedelige, og derfor er jeg begyndt at lave store potioner biksemad i stedet. Dejlig let at tage op af fryseren.
Men jeg må også indrømme, jeg spiser helst ikke især kød pålæg der har overskredet sidste salgsdato. Det har jeg nu gjort, men jeg har efterfølgende også set hvad der kan ske ved det. Og jeg er ikke så fattig, at jeg har lyst til at ligge syg pga en pakke hamburgryg til 8 kr.