overskuelighed

Jeg tænker sommetider på, hvorfor man i dette forum ikke benytter sig af faste underfora, som for eks. i værktøj hvor der kunne være en fast om drejebænke/rundsave/boremaskiner eller andet, det samme under lav båd  navigation/vedligehold/motorer eller andet. Hurtigt opdaterede fora som lav hus er jo et virvar, hvis man vil finde noget man så for et par dage siden, så en smule opdeling i emner ville da gøre tingene mere overskuelige.
Erik

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du har en god pointe.
Problemet er måske bare, at jo mere detaljeret du laver fora med underfora og underfora til underfora jo flere tilfælde får du, hvor et emne passer ind i flere fora/underfora. Derved opnår du ikke det du efterspørger, da der så vil være mange emner med relevans til det du søger, der bare er placeret i andre underfora end du kunne tænke dig de var placeret i, fordi personen der oprettede emnet synes det passede bedre et andet sted.

Eksempel: "anvendelse af sekstant".
Skal den ligge under "Navigation", "Skibsudstyr" eller "bestik"

for mig helt klart under navigation. men dit eksempel er et eks. på en uheldig formulering, som ikke egner sig til at søge på. Det ville så være lettere, hvis der var entråd, som hed navigation/ instrumenter. Der er så andre fora som anvender en "sticky" , som bliver øverst i fora og som andre kører videre i.


Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis