Keramisk køkkenkniv...

Hej.

Har set et afsnit af 'Hvordan bliver det lavet' på Discovery Channel, hvor man hos Kyocera laver keramiske knive specielt beregnet til sushi-kokke, da de kan gøres næsten barberbladsskarpe, stort set aldrig skal slibes og ikke tager smag af fisken eller andre madvarer.

Fra i dag har Aldi to forskellige keramiske knive, en lille urtekniv og en lidt større med 15 cm. blad.

Så jeg tænkte naturligvis 'So ein Ding muss ich auch haben'

Nu bliver det spændende at se, hvor længe den holder sig skarp - og om den splintrer i 1000 stykker, hvis den ryger ned på klinkegulvet...

Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

Hej. Har set et afsnit af 'Hvordan bliver det... Vis hele indlægget
13 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Det største problem med keramiske knive, synes jeg, er, at man ikke har nogensomhelst mulighed for selv at påvirke skarpheden. Jeg elsker, når jeg laver steg, at stå - rent macho - og give kniven en tur på strygestålet. Gør man det med en keramisk kniv, ligger stålet og håndtaget fra stålet pludselig hvert sit sted...

Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

Jeg har ikke dem fra Aldi, men de lyder da som gode knive. Har et par dyrere knive, og de er bare hammer gode, bruger dem hver dag, og de holder skarpheden super godt.

Jeg kan godt lide Dansk luksus smørrebrød.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis