Bedste værtøjstavle?

Blikas værktøjstavler er lækre men dyre. Der findes en del andre værksæjstavlertavler på markedet der ligner meget og er en del billigere. Er der nogen der har erfaring med om tavlerne har samme hulstørrelse- og centerafstand som Blika?

Jeg skal have en nye værktøjstavle til mit værksted. Jeg har ind til nu brugt hulmasonit, men flere årsager (belastningsevne og ophængssortiment) gør at pladerne nu skal være i stål og med standard 9x9mm huller med 34mm centerafstand.

Jeg vil gerne undgå at vælge en "standard" tavle så jeg ikke er bundet til en enkelt producents udvalg (og priser) på kroge. Blikas tavler er uden tvivl i bedre kvalitet end de billigere alternativer, men de er for dyre og desværre ikke noget alternativ.
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Har du overvejet at lave den i træ?

Jeg havde næsten bestilt blika-tavler, da jeg så en kammerats fars værksted (uddannet snedker). Alle hans værktøjer sad på krydsfiner-plader med skruer, rørholdere eller hjemmelavede beslag - mildest talt genialt.

Hans bevæggrund var, at han således bedre kunne optimere pladsen samt lave bedre og mere skånsomme ophæng, end han kunne købe. F.x. var han skruetrækkere monteret i en høvlet lægte, hvor der var boret lodrette huller for hver ? cm. Nemt at holde styr på - og nemt at se, hvad der er hvad. Tilsvarende med stemmejern etc. Alle tænger hang i kabelbøjler.


Mvh.

Jan R.
Ved ikke om denne artikel fra "Gør det selv" kan inspirere i retning af en løsning med en træplade(r): http://www.goerdetselv.dk/Shared/bildbank/dk-pdf/DKGDS042001_Mere_plads_A.pdf
Nu kender jeg ikke prisen på Blikas tavler, men her var også nogle:

http://www.powerplustools.dk/shop/tilbehoer-10c1.html

Og harald skrald har nogle på tilbud fra Raaco

http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=2336&n=45100

Tak for alle jeres forslag.

Jeg har brug for hyppigt at flytte rundt på placeringer, så derfor er træplade + skruer ikke den bedste løsning.

Jeg har også overvejet Raaco systemet, men dels benytter det specielle kroge og dels så kommer pladerne kun i små størrelser så der skal sættes en del op før det bliver til noget.

Er der ikke nogen der ved om alle de mange "Blika" look-a-likes har samme hulstørrelse og centerafstand som Blika?
Hvad det system den blå kirke (biltema) her i deres sortiment. Mener faktisk at deres har samme hulmål som blikas

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

jeg læste om en på toyotaextreme.dk som skrev, at biltema's værktøjstavler ikke var hans garage "værdig" pga kvaliteten.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis