Storindkøb i Tyskland

Har surfet noget rundt i Tyskland angående byggevarer, skal selv indkøbe ALT til et nyt hus på 240m2. Nogle varer er vigtige at købe i DK med danske godkendelser, andet er den samme vare og det havde jeg tænkt mig at få hjem fra Tyskland. Der er STORE forskelle i pris, så det kan snildt betale en lastbil herop.
For tiden laver jeg budget, og skal derfor bruge nogle gode priser. De tyske BYGGEmarkeder bugner af varer, men ikke RIGTIGE materialer i RÅ mængder. Der skal man over i baustoffe (trælaster). proff firmaer.

Jeg har kun kunnet finde en eneste proff der har "online" shop, www.bausep.de , men er der nogle herinde der har fundet andre er jeg da rigtigt interesseret ?
 

Kun perfekt er "godt nok"

28 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Har du prøvet at få et tilbud fra feks. Stark eller Tommerup Trælast ? (de leverer i hele landet) Man kan handle nogle rigtig gode priser hjem.

For hvis det er listepriser du kigger på kan jeg sagtens følge dig.

http://www.lyrk.dk
Sidste gang jeg byggede fik jeg en rigtig god rabat hos den lokale meen der er stadig langt ned til tyske priser... eks. 100mm isolering isover eller rockwool koster dernede vejledende ca. 25 Kr pr m2, og hvis man ligger en stor ordre er det nok ligesom i DK man får yderlige rabat?` Hvis der er nogen i DK der vil sælge til de priser er jeg interesseret. Det er trods alt ikke KUN prisen det drejer sig om, jeg vil også vægte service

Kun perfekt er "godt nok"

Hold da helt ferie, så er der da ikke noget at sige til at i hælder til tyskland, jeg har hørt om det, men aldrig hørt at priserne skulle være så lave.

http://www.lyrk.dk
Hej Naver

Nu skriver du at du er tømrer, må man spørge hvad du giver for 100mm isover eller flexi A ?
Prisen på de 3,4€ = 25 dkr er endog iincl. tysk "MwSt. Dette skal jo sammenlignes med 20 dkr+moms i DK.

Har også kig på facade puds systemer - Dk koster skalflex med rabat ca. 400,- Kr for 25 kg pr.sæk grund og slut puds, i Tyskland har jeg i sidste uge set det til 15,50 € =115 DKr i byggemarkedet Hornbach, uanset om det er grundpuds eller en indfarvet slutpuds for ligeledes en 25 kg sæk. !!

Sidste år så jeg dernede at de reklamerede med facadepuds systemer til slutpriser på 19€ pr. m2 incl 100mm stenuld batts/2xpuds/dybler/net. !!dertil skal ligges hjørneprofiler etc. 


Kun perfekt er "godt nok"

Hej Diske

Det var et eller andet udefinerbart produkt, der var ikke noget navn tilknyttet, men butikken var Hornbach eller Obi kæden, som er dem jeg mest benytter.
Ellers er der jo BauHaus´s hjemmeside hvor de har et komplet katalog i PDF, også incl stenulds puds systemer. Nu kunne jeg måske godt have indsat et link, men lds understøtter ikke paste via firefox.
Men det er: www.bauhaus.info vælg "angebote" - "katalog" og nederst på siden kan du vælge "baustoffe" som pdf fil. Side 19 i pdf filen er der polystyren/uld klæber,net og dybler, Side 20 er der så selve pudsen som du kan se er DET NOGLE HELT ANDRE PRISER END SKALFLEX.

Kun perfekt er "godt nok"

hæ hæ , kan se puds koster det samme i Bauhaus ! som Hornbach

Kun perfekt er "godt nok"

I Tyskland er der flere muligheder også hvor du kan få et gratis rabatkort. Ved større køb kan rabat opnås hos andre.
Har deltaget i en konkurrence hos Otto Duborg Byggeteam (vandt ikke) fik en mail om 25% rabat.
Praktiker skal der købes meget før rabat kan fås.(Kundekort)
Hagebaumarkt rabat ved kundekort (tilbud af og til med yderligere rabat)
Friensencenter rabat (kundekort)
http://www.bauzentrum-christiansen.de/ kører til Danmark
http://www.hagebau.de/
http://www.baukauf.dk/
http://www.bauhaus.info/
http://www.friesencenter.de/
http://www.maxbahr.de/
http://www.praktiker.de
Hej jgk

Tak for linkene, har du erfaring for at handle længere nede ??
Jakobs (otto duborg) har jeg været inde, og de er ikke billige i mine øjne. Eks. el dele -en 16A-N automatsikring til 45 kr, kan fået i Hornbach/Obi til 2€ for Siemens.

Praktiker/Helveg/Obi/Hornbach alle fine byggemarkeder, men rigtige proff handlere er de ikke. Har stødt på disse, men det er langt væk. Her er også katalog med baustoffe www.possling.de

Kun perfekt er "godt nok"

Jeg købte alt fra afløb til kabler i Praktiker og det var en helt anden dimension af priser vi har med at gøre!

Tyske materialer er desuden kram så det skal man ikke tage fejl af :-)

Alt kan lade sig gøre, så længe man bære knofedtet på hånden!
Der er yderligere 18 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis