dørhul i koksvæg

Hej,

Jeg skal have flyttet en dør, så den kommer til at sidde ca. 30 cm. mere til højre for dens nuværende placering. Væggen er en koksvæg.
Er det et problem at skære et stykke af væggen på højre side? Er der værktøj, der er særligt velegnet til koksvægge? Og er der en smart måde at fylde hullet på venstre side ud? Skal man mure? Bygge træskellet og sætte gipsplader eller ...?

Tak for svaret

Nanna
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du kan jo prøve at sætte en stor vinkelsliber i - så skal du sgu se sort støv over alt! Man ligner selv noget der er noget løgn - det er et fordærdeligt svineri!
Men du kan bruge en bajonetsav og en savklinge bergnet til denne type af væg. Bare vær opmærksom på at der er armering i væggen - så armeringen skal gerne skæres over med en anden type af klinge.

Alt afhængig af tykkelsen af væg kan du bruge gasbeton - hvis de passer uden du skal ligge alt for meget puds på. Ellers er det lægter som er skåret til i den rette tykkelse og gips uden på.
Man kan få en klinge til bajonet sav der hedder demolition. den tygger næsten alt i stykker. den er ikke så tilfreds med sten matrialer. efter det kan den ikke skære i jern mere.
alternativt så er en aligatorsav som skabt til opgaven. den sviner mindre end en bajonetsav siger de kloge.

Jacob
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis