Ens Menu'er i havne

Så smutter vi snart på ferie. Madlavningen kommer til at ske i vores båd, fordi menukortet er næsten ens i alle havne. Fint skal det være. Dyre fine og små bøffer med nogle skiver kartofler til iklædt et fransk navn. ellers en dyr hvidvins dampet fisk med en spiseske hakket løg eller noget. Fint (og dyrt) skal det være. Havnen Faxe Ladeplads har lidt mere alm. mad som man kan blive mæt af efter en dag på havet. Men hvad siger du. Har du fundet en havn hvor man spiser godt.?

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Så smutter vi snart på ferie. Madlavningen kommer... Vis hele indlægget
26 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
hej
i onsevig havn er der ingen spise mulighed mere.
og mere end ti km. til nærmeste butik.
der bliver også arbejdet meget kraftigt på at renovere havnen.
tårs havn der er den næste på ruten vest om lolland er en lille hyggelig havn
uden spisemulighed og med fire km. til en lille butik.
Hvis man er på de kanter (Smålandsfarvandet), så skulle Femø Kro vist være et rigtigt udmærket sted. Den ligger ikke lige ved havnen, men hvis man ringer til dem, kommer de i Krobussen og afhenter/bringer uden beregning.

Vi har ikke været der, så vi kan ikke udtale os om pris/kvalitet.

Foretrækker man kabysmad, er der en krukke med friske krydderurter til fri afbenyttelse i hjørnet, hvor molen møder land.

Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

Ja, og hvis I forvilder Jer ind i Limfjorden, til øen FUR, så serveres der på Fur Færgekro stegte rødspætter så store, at I sikkert må bede om en " doggybag "
Hilsen Sermonikus

Når vi nu er i Limfjorden, så må Hvalpsund Marina nævnes. Fantastisk god dansk mad til rigtig fornuftige priser.De har f.eks. en Marina-Platte, med hjemmelavet biksemad, "tyk" tartelet med fyld, samt dagens fisk, som kan være sild eller andet. Dertil masser af brød....Du triller derfra og er kun kommet af med 69 kr.


I går spiste vi på Restaurant Gyldendal.... efter en dejlig frisk sejltur til Struer og retur til Gyldendal.
Vi fik buffet, med laks og flødestuvet spinat, hot wings, græsk farsbrød, fyldt svinemørbrad, oksefilet, kalkun i pebersovs, kartoffelmos, ristede kartofler, gullash suppe, røgede spareribs og kæmpe frugt og salatbar samt brød, for 188 Kr. pr. person... måske lidt høj pris, men ikke i forhold til kvaliteten.
Kan varmt anbefales.
De har også et kæmpe "rigtigt" stjerneskud til 95 Kr. til frokost.... supergodt og masser af mad.


Nå, men for en halvfattig skipper bliver det så  kun til ristede pølser i klubhuset, resten af sæsonen


 " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "


Med venlig hilsen

Jan

Solus 24 "Ofelia"   ___/)__/)_            www.solussiden.webs.com

Vi lige spist på Hotel Ære i Svendborg havn. Det ligger der hvor færgen til Ærø ligger til.. og få æggekage.. Det var et godt og solidt måltid.
Pris 98 kr pr snude.
Det var god mad, jeg savnede dog bacon.. den kom med noget der mindede om stegt flæsk.. Der var rødbeder, sennep og brød med smør.

Et andet spisested som hedder Svendborg Sund er godt hvis man er til Wienerschnitzel med brasskartofler til.. små 150 kr. Det ligger 100 meter før Hotel Ærø.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Annonce
Albino efterlyste den gamle tråd om mad i havnerestaurenterne.
Her er den.
Venlig hilsen Jesper
Lørdag 30/4 var vi på Iyn Iyang, en kinesisk restaurant, som ligger ca. 20 minutters gang fra Hundige Havn, oppe ved Hundige Familiecamping.

Deres buffet koster på en dyr dag 118 kr. Den indbefatter pekingsuppe, alt det gode, vi kender fra en traditionel kineser, sushi og dessert, 5 slags is og/eller melon, jordbær, vindruer... og det var bare at tage for sig af retterne.

Betjeningen var rigtig god, lokalerne er små, gudskelov, så bliver der ikke så meget larm. Om sommeren kan man også sidde udendørs.

Det er så afgjort et sted, vi vil besøge igen, og vi kan varmt anbefale det som alternativ til havnegrillen, hvis man er i Hundige eller Ishøj (Taxa: ca. 200,- fra Ishøj)


Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

Næsten samme sted ligger i øvrigt også Delfino D'oro, en italienk restaurant i den lidt finere ende, Cheungs Kinesiske Køkken med takeaway kinesisk (inkl. sushi) samt et almindeligt pizzaria (lige ved indkørslen til campingpladsen).

Så der burde være mulighed for at spise varieret, hvis man er i Hundige 

Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

Nu vi er på det strøg, så er der på vejen fra havnen og op til restauranterne også en Jet-tank (hvis man er træt af havnepriserne), en kinesisk købmand (Ai Wing) og et bageri. Ved siden af bageriet lå der en Kwik-Spar, men den eksploderede i februar 2009 



Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

Nu blev tråden startet for at "anmelde" spisesteder i selve havnen.
Jeg har prøvet at lande i en havn, kold, våd og så sulten jeg kunne spise en ko..
Lysten til at rende byen rundt og lede efter et godt spisested er ikke til stede.. Så man smutter ind på restauranten der ligger i haven.
På menukortet er der er rødspætte med 4 pillede kartofler til og fransk persillesovs... eller en wienersnitsel men 5 skiver brasekartofler. Begge dele i portioner man kan spise dobbelt op af og ofte over 200 kr.

I Fakse havn fik vi karbonader med masser af kartofler for mange år siden.. til en fair pris. Nordsiden af Helsingør har de en kæmpe buffet også til en fair pris.

Når havnen er en del af byen er det okay at skulle gå lidt på havnefronten..

Lander man for eksempel i Marstal så er der en grillbar i havnen.. ellers skal man op i selve byen. I Vindeby Havn skal du have fat på cyklen eller tage bussen.. men der ligger en slagter 2 min fra havnen.. og det er jo så ikke det det handler om..

Tråden er startet for at finde de havne man skal søge ind i hvis man er nogle sultne mænd der har ligget og krydset de sidste mange timer og kun spist et klapsammen mad..

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Der er yderligere 6 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis