PL-dåse

Skal der anvendes blændpropper til de overskydende huller i PL-dåser, når der er tale om en indendørs installation.
Skal der anvendes blændpropper til de overskydende... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Din undring med jordledning er meget normal HVIS, bygningen er før 1975, er den derefter skal der være trukket jord ledning rundt. men uanset hvornår boligen er fra skal du ha installeret et HPFI relæ.

aut. el arbejde til tiden

På min fejlstrømsafbryder står der bare HFI. Hvad er forskellen på den og så HPFI, men er det ikke stadig lovligt at have en HFI-afbryder? Huset er fra 1958 så der skulle vel ikke være noget ulovligt i den manglende jordledning.
forskellen er bare at HPFI er mere følsomt det du har er som det skal være. men dog er det ikke sikkert det jo virker (slår ud hurtigt nok) det skal der er tester til for at se. og den lille testknap der sidder skal multiveres med jevne mellemrum, der står på den hvor ofte dette skal gøres. de billige fra fx harald skrald (nyborg) skal hver måned siger lidt om hvor billigt møg det er , utroligt nogen køber dem for det er det relæ der skal slå ud og redde dig i tilfælde af voldsom fejl.

aut. el arbejde til tiden

Det er lige akurat så følsomt som et hfi hvis der er tale om en ac fejlstrøm. P'et står for pulserende jævnstrøm. Forklaingen er for de langhårede, men problemet er, at der er nogle fejlsituationer et hpfi er følsomt for som hfi'et ikke er. Den "nye" slags fejl kan opstå i avancerede kredsløb såsom PC-strømforsyninger og lign. som er blevet udbredt de senere år. Denne pulserende jævnstrøm (lækagestrøm fra elektronik) forhindrer tilmed et hfi at slå fra hvis en given situation opstår.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis