Sænkede lofter og reglerne

Hej!

Er der en der kan hjælpe.
Vi skal rive en ikke bærende væg ned da vi skal have større køkken. Da vi gerne vil spare nogle penge, vil vi gerne bare have repareret vores ned sænkende lofter der sidder i forvejen, når væggen er revet ned.
Men det bygge firma der skal lave det siger, at da det er lavet at træ, må de ikke reparere det. De skal hive det hele ned og sætte nyt op lavet at stål. Er det rigtigt jeg kan ingen steder finde regler om dette emne.
Maja
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
så længe det er en reb af det gamle , må de gerne , noget andet er hvis det er et nyt loft

en anden ting er at de sikkert ikke kan få det ordentligt synsmæssigt , da de to lofter nok ikke er helt ens i højde og farve , men lovmæssigt må i godt beholde de gamle lofter

lap skidtet - det bliver jo ikke mere ulovligt af at du lapper loftet. Jeg kender ikke specifikt reglerne for materialebrug ved nedsænkede lofter, men forstår faktisk ikke hvis ikke man må bruge træ til at lave nedforskallingen...specielt hvis der er tale om gipslofter

 

Det er ikke mere end et par år siden at vi lavede nedforskalling i træ i en lejlighed i århus og det var da helt i tråd med konstruktørerens beskrivelse.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis