Alge/mos fjerner.

Hey.

Jeg har netop købt en ældre "bondegård" og skal have renset tage, og nogle vægge for alger og mos. Men hva skal man bruge ?? ved man kan få vasket taget, og malet efterfølgende. Det er ikke min plan at ligge ret mange penge i projeketet. Da det er på en stalbygning. Kan man få noget man bare sprøjter på, og så ordner vind og vejr resten ?? af vægge er der ca. 165m2 og taget er ca. 350m2.

mvh Franké

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Prøv med Rodalon det kan købes op til 50 procent opløsning give pr liter 50 liter færdig blandningr gør taget vådt først med vand sprøjte det på gerne med lidt hjælp fra en kost. Afmonter tagrende løbet og stil en spand under, så kan du genbruge det til have fliser det gør jeg det virker
bare husk at er det etenit med ADsbest i må du ikke selv rode med det
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
Det kan slet ikke betale sig at købe produkter med benzalkoniumklorid (rodalon, tagrens, vægrens, murrens og hvad de hedder). Det er alt for dyrt. Hvis det ikke betyder noget med lidt rødfarvning så køb jernvitriol og og sprøjt taget med det. Har du ikke metaltagrender kan du istedet købe kobbersulfat (blåsten) og sprøjte med (blåsten misfarver ikke som jernvitriol kan, hvis taget er lyst, til gengæld tærer kobberslufaten metaltagrender).

Jernvitriol er uden sammenligning det billigste, kobbersulfat lidt dyrere mens benzalkoniumkloridprodukterne koster hysterisk meget mere end de to andre.

Og du må gerne rode med det selv selom der er asbest i eternitten. Du må bare ikke bruge højtryksrenser, men gerne håndkost eksempelvis. Da du skriver at du vil sprøjte og lade vejret klare resten har du ingen problemer.
Lars Bernstorff Hansen skrev den 25-02-2021 11:38:57

Kan kobbersulfat opløses i vand og anvendes på fliser til at fjerne mos?
Tror det vil misfarve dine fliser.

 


Vi prøver igen, i morgen --
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også