Nedbrydning af betonterrasse?

Har en gammel betonterrasse som jeg skal have pillet ned. Hvordan for jeg den nemmest ned? Problemet er at den sidder ca. 1,80m over jorden og er nok jern armeret ind i huset som den støder op til på 2 af siderne. Den er ca. 12 kvm stor. Nogle som har nogle gode ideer?
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Prøv at hør et nedrivningsfirma af hvad de skal ha for det. De har alt udstyr og nogle bryder ned og lader kunden fjernet affaldet, så det blir billigere.

 The day you quit is the day you lose.
Ja har et forslag, prøv med en hammer og en mejsel. Det går sikkert og langsomt, ellers er der vel ikke andet for en fat i en ordentlig nedbrydningshammer og igang. Det ville nok være smart med et stillads til at stå på mensdu bryder den ned.

Det armering der går ind i huset kan du bare skære rent hvis du alligevel ikke vil bruge det igen.

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Der er nogle firmaer der har specialiseret sig i den slags opgaver. De kører en maskine ind under altanen/terrassen og skærer hele skidtet fra huset. Så ligger hele altanen på deres maskine, og den bliver derefter flyttet væk.
Det var også under sådan en operation at det gik galt for en mand. Den maskine der skulle gribe altanen var ikke kommet i stilling. Men manden skar bare løs. Og så faldt han ned... Så pas på hvis du selv går i gang. En stige eller alm stillads kan ikke bære vægten af en altan/terrasse!!

Næstformanden

Er ikke så aktiv i forummet for tiden...
Min sparsomme fritid går med ungerne, hunden og konen. I nævnte rækkefølge....

Tænkte på om man ikke kunne understøtte terrassen med nogle soldater/støtter og så bryde ned ude fra og ind mod huset... og så skære det sidste armering væk?

Sådan som terrænet ser ud foran terrassen, tror jeg ikke at det kan lade sig gøre at køre en maskine ind under terrassen og så skære den ned.

Hvis du understøtter den flere steder med soldater og forsigtigt skærer ind til armering fra oven og neden, hvor den hæfter til huset, så burde du stille og roligt kunne skære/banke beton af. Således får du vægten af skidtet - og risikerer ikke vrid i muren.

Brug ikke for kraftigt værktøj - en borehammer og ellers hammer/mejsel er i min bog bedst....

Mvh.

Jan R.
Undskyld den lange svar tid. Det gik fint med at understøtte terrassen med soldater 5 stykker og så hugge den stille og roligt ned ind mod huset og så skærer og slå det sidste. Det tog ca. en halv dag for mig og en kammerat.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis