Billig brusekabine-løsning?

Hej.. Jeg har netop købt et kolonihavehus, og der er ikke opsat bruserkabine, men der er varmt vand og plads til montering af en. Derfor var min plan at opsætte en, dog uden det blev alt for dyrt. Der er trævægge i hele badeværelset, og dette ønsker jeg ikke at skifte. Kan man finde nogle billige plader at montere ovenpå træ som kan holde til vand, eller skal man blot vådmale det nuværende træ? Eller kan man pudse træet op og samtidigt få mulighed for at skjule evt vandrør? Planen var at bruge følgende og lave synlige rør: http://peecee.dk/uploads/062009/image001.jpg Dog koster 2 af disse omkring 450 kr, og pænt bliver det jo ikke. Håber i har nogle ideer!
11 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
denne brusekabine den kunne være en udgave. af den slaks som har andvent i rumstationen "mir" som kan pakkes sammen efter brug og opstilles når den skal tages i brug.???
En mulighed kunne også være at give hele badeværelset en ordenlig omgang skibslak. Det er i hvert fald en billig løsning, men jeg ved ikke om den er autoriseret ...

MVh
/Thomas
Jeg ville nok mene at en færdigbygget brusekabine ville være den billigste løsning, kræver blot tilslutning afløb, vand og strøm. Man skal ikke begynde at fuske og sjuske med badeværelset, så ender det med at du får råd i hele hytten.

Alt kan lade sig gøre, så længe man bære knofedtet på hånden!
Hej. Tak for de mange muligheder. Dog ønsker jeg ikke en spand eller lign. så billigt behøves det heller ikke være <img src=" border=0> Der er allerede hæld ned til et afløb, og vandrør kører udvendigt, så det er lige til at koble på. Derfor tror jeg helt klar det er nemt at lave en kabine. Skibslak, det vil jeg lige tjekke op på. Finde der slet ikke nogle plader man kan montere ala. plexiglas?
Annonce
Kan man slet ikke pudse en trævæg op med noget, således den kan holde til vand?
Det er ikke en holdbar løsning. Jeg ville nok smide nogen vådrumsplader op og købe nogen billige fliser. Sådan noget træ skal behandles dag og nat for at undgå råd. Med lidt sans for gør-det-selv kan du jo nemt lave det selv uden at det skal koste en bondegård!

Alt kan lade sig gøre, så længe man bære knofedtet på hånden!
Der er allerede filser på gulvet, så det er kun væggene der skal beklædes og lidt rør op, hvilket jeg sagtens selv kan lave. Hvilke slags vådrumsplader findes der?
Ganske almindelige vådrums gipsplader. Tror jem&fix har dem på tilbud til 90kr pr. plade. Husk gipsskruer til vådrums plader og vådrumsspartel til samlinger/skruer. Til sidst skal der påføres en vandtæt membran ved områder der er i vådzonen (kabine osv).

Alt kan lade sig gøre, så længe man bære knofedtet på hånden!
Hvis jeg skulle beklæde væggen i brusekabinen med en "metalplade" eller lign, hvor vil jeg kunne få dette? Så kunne jeg blot vådrumsmale resten.
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis