Indbygningsspots i udhæng (del 2)

Fortsættelse fra http://www.lav-det-selv.dk/Forum/forumid/4/postid/148696/view/topic/

Bagdåserne er bygget op således, at der fra pæresoklen går ca. 8-10 cm varmebestandig ledning op til toppen af bagdåsen, hvor installationskablet monteres i klemmerækker. Når nu der benyttes varmebestandig ledning ned mod den varmeste del af dåsen, er det så korrekt, at man kan benytte alm. (PVIKJ) installationskabel for tilkobling, dvs. ikke varmebestandigt kabel?

Easy-2-Light med halogenpære og downlight er IP24 godkendt (http://www.daxtor.dk/easy2light.htm). Ud fra http://kortlink.dk/beijer/6ptq kan jeg se at udhængene kan klassificeres som IP24, da de aldrig vil blive spulet og som sådan er beskyttet mod partikler større end 12,5 mm. På udhængene på gavlene må der forventes en mindre risiko for slagregn ind på spotsene, hvilket er ok ift. IP24. Er det korrekt antaget?

Det undrer mig dog lidt, at hvis jeg finder produktsiden for Down Light (http://www.daxtor.dk/Info%20Down%20Light.pdf), er de kun klassificeret som IP21 - kan de opklassificeres hvis de bruges sammen med Easy-2-Light (og kun den model)?

Der føres selvfølgelig jord med rundt, men har hørt at den skal være "effektiv" - hvad menes der helt præcis med dette? Jeg kunne teste det således: Luse fase og jord i en stikprop og sætte den i et stik på samme gruppe og tænde kontakten. Hvis HPFI relæet slår ud, så skulle jorden være "effektiv" og derfor ok.

For at undgå misfarvede down light (pga. rust), skal der monteres en alu-løsning (Daxtor Down Light Alu Line GU10). Bør der så ikke i videst muligt omfang være taget mest hensyn til emner der kan ruste?

Jeg forventer at alle spots kan monteres som en serieforbindelse. Eller nærmere 2 serieforbindelser da serierne skal tilkobles midt på en langside og kablerne derfor føres hver sin vej omkring huset. så længe der arbejdes i 230V, er der vel ingen grund til at bekymre sig om evt. spændingsfald undervejs? Venter spændt på svar...!

På forhånd tak
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Tak for kaffe.
Hvad med at dele lidt ind i nogle afsnit så folk kan læse det du skriver.

Håber du for den hjælp du har brug for:)
Buch,

Gudskelov for Firefox og Google Chrome!

Alt kan lade sig gøre, så længe man bære knofedtet på hånden!
Sådan! Lidt < br > hjalp!
Er der slet ikke nopgen der kan hjælpe med at besvare bare nogle af mine spørgsmål? Det er planen arbejdet skal laves i uge 29-31, og det er jo ved at være snart! ;-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis