Vista og ZoneAlarm...

Hejsa.

Forleden blev vores 2 år gamle Medion sofabords-bærbar, som var begyndt at skrænte på flere områder, bl.a. detektering af vores eksterne harddisk, erstattet af en (undskyld pral) svinelækker Acer Aspire 7535 med dual core 64 bit 2,1 GHz processor, 4 GB ram, 17,4" widescreen skærm og plads til numerisk tastatur i styrbord side, en stor fordel, når man taster FI-kort i homebanking.

Desværre også med Vista, og driverne til den fås ikke til XP, ifølge forhandleren. Men man må jo også videre på et tidspunkt.

Med i købet fulgte 1 måneds McAfee sikkerhedspakke og en måneds gratis Microsoft Office. Herefter er det kasse 1.

Nu har vi aldrig brudt os om at give penge for en ydelse, vi kan få gratis, så i vanlig stil blev det straks pillet ud, og der blev installeret Open Office, Avast antivirus og ZoneAlarm firewall.

ZoneAlarm har ellers altid tjent os godt, det er et genialt stykke freeware, som kører på vores øvrige XP-maskiner uden bøvl, men efter 2 dages kamp, hvor Acer'en blev kylet af nettet (kun browseren, uanset om det var IE8, Opera eller vores favorit, Avant Browser), måtte jeg i morges give fortabt og afinstallere det igen, så Windows Firewall fik opgaven tilbage.

Herefter har maskinen kørt perfekt, og de problemer, vi har nævnt i en anden tråd, med at den ryger af det trådløse netværk 7 - 8 gange om dagen (den gamle Medion), har vi overhovedet ikke oplevet med Acer'en.

Vi vil gerne høre, om andre har haft lignende problemer med ZoneAlarm på Vista, og hvis ja, hvad I så har gjort for at afhjælpe dem.

På forhånd tak

Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis der er tale om Vista 64-bit kan du ikke benytte ZoneAlarm i gratisudgaven, desværre. 

Mvh. Christian

Jeg har altid brugt windows egen firewall sammen med avast! og har da ikke fået virus eller andet gennem de sidste 3 år.
Avast arbejder jo sammen med windows firewall.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis