Kloark pumpe.

Jeg skal ha lavet toilet i en kælder, men problemet er at kloarken ligger i brysthøjde. Så jeg har brug for at ha en pumpe der kan pumpe spildevandet op til den originale kloark.
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nu er det nok ikke bare en pumpe du skal have fat i til det formål, men en kombineret kværn og pumpe. Og jo det kan da købes for penge, nåeh ja og så skal der vist en tank under toilettet der kan tage et par skyl inden pumpen starter.
Jeg tror at en grønlænder ville være nemmere at indstalerer der nede.
En grønlænder er en organisk pumpe, der drives af guldbajere og lidt sælspæk

mvh johnia

installer en skibstoilet den har pumpe.!!!
Skrevet af vvs-drengen den 01-06-2009 12:35
Nu er jeg ved at grine mig selv i laser, fordi en "handymand" som mig ved jo selfølgelig ikke hvad en grøndlænder er <img align=absMiddle src="/DesktopModules/NTForums/themes/LDS/emoticons/tongue.gif">

???

En Grønlænder er et elektrisk toilet der mest bruges på Grønland, istedet for afløb som jo ved de kuldegrader de har der oppe vinterdage, ville frost sprænges. Har de et toilet der virker på den måde at det fordamper urin og vædsken i afføringen hvorefter det brænder resterne. I et en families hus skal aske skuffen så blot tømme et par gange om året. Det eneste rør der går fra toilettet er en lille skorsten ud i det fri.
Det hedder naturligvis ikke en Grøndlænder, men det er "kælenavnet" til det.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis