Jeg har fået den ide at jeg vil lave en mega grill af en 1200L fyrings olie beholder, den skal være med låg så man kan grille indirekte. Det var her jeg tænkte at det skulle da være underligt hvis jeg var den første der fik den ide.
Grundlæggende skal den først skæres ned så den bliver en ordentlig højde. Inden i skal der være plads til en brade pande fra et komfur så man kan lave smør stegte kartofler i den (prøv det hvis ikke ikke har det endnu) De tager omkring 2 timer at stege perfekte i en 57cm weber, problemet er at en 57cm weber ikke kan lave mad til mere end 2 personer på den måde. I den anden side skal der være en grill til spareribs.
Hvis der er nogen der har kendskab til hvordan luft cirkulationen skal være, mit bud vil være et spjæld i bunden af hver side og et stort i toppen. Dernæst, vil det være nok at have briketter i hver side eller skal man også gøre plads til en bumke midt i ?
Kan man uden vidre bruge en grill rist fra en ovn ?
Håber på lidt sparring på det her lille projekt !