Undervanding af potter i drivhus

 Følg tråden
ErikP
ErikP
Indlæg: 792
Postnr: 6000
ErikP ErikP
Jeg laver hvert år en masse planter i drivhuset og har gemt en masse kødbakker o.l. så jeg kan undervande flere potter. Men jeg er træt at alle de forskellige størrelser disse bakker findes i. Jeg har en del underbakker til minidrivhuse, men de er ikke helt billige hvis jeg skal have det antal jeg har brug for.
Er der nogen der kender alternative bakker (f.eks. engangsemballage o.l.) i passende størrelser op til 40x40 cm og ca. 5 cm høje (minimumsmål må være 20x30, men helst større)?
Bakkerne behøver ikke at være gratis, men skal ikke koste 50 kr. pr. stk., da jeg har plads til ca. 30 stk (40x40), så meget vil jeg ikke give.
Lars ON
Lars ON
Indlæg: 3096
Postnr: 2770
Lars ON Lars ON
Hvad med at bruge nogle af de lavkantede frugtkasser i pap, flamingo eller træ, som mange supermarkeder har liggende til fri afbenyttelse. Du stikker kassen ned i en plastskraldesæk (skærer evt. sidehøjden ned først, hvis nødvendigt). Trykker posen ned i kassen hvor potterne skal stå, og folder resten af posen sammen under kassen.

Måske ikke så smukt som zinkbakker, men prismæssigt meget overkommeligt.
alfleha
alfleha
Indlæg: 223
Postnr: 7000
alfleha alfleha
Du kunne også selv bygge nogle bakker i vandfast krydsfiner og "male" dem indvendigt med vådrumsmembran som man vandsikrer vådrum med.

Det er ikke den billigste løsning, men den ruinerer dig heller ikke. Og bakkerne kan du bruge år efter år.
ErikP
ErikP
Indlæg: 792
Postnr: 6000
ErikP ErikP Trådstarter

Ideen med selvbyggede kasser i vandfast xfiner er rigtig god. Jeg har tilfældigvis en ½ spand klæber til vådrum stående. Så jeg kan lave kasserne i en størrelse der passer til mine hylder og borde i drivhuset.

Tak for tippet.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.