Erfaringer med rystepudser?

Hej,

Jeg har købt et Johan Christensen hus fra 1967 - der er beklædt med en del maghonitræ. Dette trænger til en ordenligt slibning da det har mistet gløden.

Er blevet anbefalet at købe en rystepudser af mærket Festool - den skulle være god. Problemet er bare at den koster 3-4 gange så meget som en Bosch, Dewalt etc..

Er der nogle der har erfaringer med rystepudsere ? Er forskellene imellem de forskellige mærker stor?

Lad høre!

Mvh. 
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Kan kun anbefale Festool. Har selv en 12 år gammel RS3, der har kørt utallige timer. Den har en slibeffekt, der kan måle sig med en god excentersliber, men uden de runde slibemærker og med større flade. Støvsopsamlingen fungerer rigtig godt med de små poser, men er selvfølgelig bedst med påkoblet støvsuger (festool naturligvis). En gang festool, altid festool :-)

Kan godt forstå din prisbekymring, men prøv at holde øje hos carl-ras. de har ofte tilbud. Men billigt bliver festool aldrig. Det er dog pengene værd.

 

 

 

Festtool er rigtig lækkert, efter min mening også lidt "sært", de har nogle gange nogle løsninger det er svært at se behovet for. Metabo laver en rigtig god rystepudser med en "tung" metal sål, hvilket gør den rigtig effektiv -og den er til at betale.
Tak for svar. Spørgsmålet er så om rystepudsere fra Dewalt, B&D, Bosch.. er så meget ringere? De kan jo købes for en plovmand - i forhold til Festool som ligger over kr. 2000,- ...
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis