Sætte dampspærre op uden at fjerne forskalning

Hej, vi er nu nået til lofterne, og kun forskalningerne er tilbage og naturligvis isoleringen bag dem. Tømren forslår at vi beholder de nuværende forskalninger, men SKAL dampspærren ikke ligge efter isoleringen og derfor før forskalningen? Vi skal efterfølgende have gipslofter op. MVH Betty
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det skulle gerne være gipsloft -> dampspærre -> isolering.

Om du sætter forskalling før eller efter dampspærre gør vist ikke det store. Kun at du skal hive alle brædderne ned for at sætte dem op igen bagefter du har sat dampspærren op.
Damspærren burde side på den anden side af forskallingen, så evt. strøm ikke føres gennem din damspærren, også undgår du også alle de huller i damspærre pga. gipsskruerne som gipsen fastgøres med.
det er da fint nok med dampspær på forskalling nu de sidder der,strøm kan jo trækkes inden den kommer på og evt lampestede med med følgende brud på dampspær ville jo komme alligevel.

Tømreren

God Håndværker

 

alt i Tømrer/snedker arbejde

Skrev også burde, den kan selvfølgelig godt ligge på den anden side også.
Men så kommer der nogle gennemføringen i damspærren, men nu er det er en renovering,
kan det jo alligevel ikke helt undgåes.
DEr er ingen problem med at lave el-instalationerne således at dampspærren er tæt. Der findes vindtætte PL-dåser og gennemføringsmembraner der skal bruge ved kabelgennemføring.

Martin
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis