Istandsættelse af maghoni jolle

Er der nogle der har nogle gode ideer til istandsættelse af en maghoni sejljolle. Dækket som er af finer er meget skallet af i lakken. Hvilken lak skal jeg bruge til båden og hvordan får jeg det bedste resultat så den kommer til at stå rigtig flot ? Da ror, sværd og bunden i båden skal været hvidmalet modtager jeg også gerne gode forslag til det. Den har lagt på stranden i 5 år uden at være i vandet. Vi smed den i vandet for at sejle den hen til en ophalerplads. Den sugede vel ca. 20 liter vand. Det bliver den vel ikke ved med at gøre hvis den altid ligger i vandet ?

På forhånd tak

Mvh.
Emil
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
GN
GN
87 8680
Det er vigtigt at du ikke noget sted springer over hvor gærdet er lavest - så omhyggelig planlægning og forberedelse er et must. Det tager længere tid end du regner med, men til gengæld bliver resultatet også som du forestillede dig det inden du begyndte!!

AL lak og maling må skrabes og slibes af inden du begynder at smøre nyt på. Prøv at se på den svenske "trãbåtsakuten" (den er på linkssiden) med tip og trix.

Du skriver at noget skal males hvidt - lad være, det ser forfærdeligt ud. Tagfladerne på min båd er malet med en lys grå Hempel (kan ikke lige huske nummeret), og alle mener det er hvid. Hvis der males med hvidt, bliver farven meget "skærende", når båden ligger på vandet. (Igen var det min bådebygger der havde et trick!)

Gert

Gert Nøjsen

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. Sejljollen til meget lavt (tide-) vand
  Sejlads og oplevelser (11 svar)
 2. Restaurering af gammel træbåd
  Lav-Båd (38 svar)
 3. Mahogni
  Lav-Båd (12 svar)
 4. Lakering af træbåd?
  Lav-Båd (13 svar)
 5. hvidt snask på alu fælge
  Lav-Bil (1 svar)
 6. Garage, Carport, plads søges til at bygge sejljolle (4,8mtr)
  Lav-Båd (54 svar)
 7. Sejlkutter i træ - istandsættelse
  Lav-Båd (7 svar)
 8. Lak, olie eller ingenting?
  Lav-Båd (28 svar)
 9. Renovering af gammel træjolle
  Lav-Båd (39 svar)
 10. Maling af glasfiberbåd
  Lav-Båd (30 svar)

Sponsor på LDS

Malgodt.dk

Malgodt er en af de mest populære maler-butikker på nettet. Vi har et godt samarbejde med dem, som giver dig gode priser i webshoppen.

Se mere

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også