Ang. Styreskinne til håndrundsav

Hej er der nogen der har dette produkt i værktøjs samlingen?

http://www.wolfcraft.de/jcatalog_generated/da/products/product_groups/16650_product.html


hvis ja, hvilken rundsav benytter i så?


Tomas

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej

Jeg har sådan en fætter og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige til den. Egentlig er den ok til lettere brug men saven sidder ikke for godt i holderen. Problem er også at jeg har en dårlig rundsav(bosch PKS54).
Til en pris på 600,- er du en 5 del af vejen til en festo dyksav på tilbud. Normalt er jeg meget skeptisk over de (for) dyre mærkevare men i dette tilfælde er virker det som om der er et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet.

/Lasse
Festool, Makita og mafell laver alle dyksave med førings skinner. Makita er billigst, festool er dyrest og mafell skærer pænest. festool er også den med mest "ekstraudstyr". mafell har ingen spalte kniv som standart.

Jacob
Jeg har samme skinne som jeg har dog kun har brugt et par gange, men bruger den sammen med en B&D rundsav - den klarer da jobbet, men jeg ønsker mig en dyksav. Jeg har forelsket mig lidt i denne:

http://www.e-tool.dk/EL-vaerktoj-Og-Tilbehor/Rundsave/Makita428/Makita-Dyksav-Med-2-Stk-1400-Mm-Foringsskinne-VareNr-SP6000.html/manufacturers_id/15/
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis