Dårlig motorgang

Hej LDS'ere.

Min fiat uno 45s 1.0 har i længere tid haft dårlig motorgang. Det er ikke kun ved tomgang. Det er lidt svært at forklare, men den hoster og hakker. Det er som om der kommer nogle "stød" der er hårdere end den almindelige tænding. Man kan også mærke det når man holder hånden ved udstødningen, der kommer luft i en ret uregelmæssig strøm.

Jeg har skiftet benzin - og luftfilter. Karburatoren ser også ren og fin ud, og det ser ikke ud til at der er utætheder der hvor luftkassen lægger an på karburatoren, så falsk luft burde heller ikke være problemet. Har også prøvet at give den noget karburatorsprit for eventuel kondens i tanken, men intet har hjulpet.

Er der nogen der har et bud? kan det være benzinblandingen der er for mager/fed?
Eller tror I den eftertænder? Det kommer ikke regelmæssigt, så det er ikke en enkelt cylinder der ikke forbrænder ordentligt.

På forhånd tak,

Simon Nauta

Selvgjort er velgjort! Eller... Det er i hvert fald billigere.

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
hej Dig!

Det kan være svært her på denne side at afhjælpe dit problem! det kan jo være mange ting?
Prøv de nemme først ; Du har vel ikke skiftet tandrem ? så den er sat forkert ? det er garanteret et Tændingsproblem , længere henne i forløbet kan det også være en utæt Manifol eller revne ved indsugning??.... Fortsæt og god fornøjelse det kan løses dette problem.

mvh leif
Start du med at rense strømfordeleren, både rotor og kontakter skal være rene og fri for ir, pas på ikke at ridse i plastiken da der kan opstå krybe strøm, hvis problemet forsat er der, må du kigge på dine tændrør og tændkabler, en startspray kan man sprøjte omkring indsugningsmanifold og IKKE udstødning, hvis den suger falsk luft vil den stige i omdrejningerne. held og lykke, og skriv igen, man er vel nysgerrig.

Trying is the first step toward failure...But failure is the first step toward experience
Tråden er 4 år gammel, så måske bilen er skrottet i mellemtiden?
Ja, havde ikke lige set datoen, men bedre sent end aldrig

Desuden er det frygteligt irreterende at dem der starter indlæg aldrig skriver hvad det var for en ting der hjalp dem, tit når man søger på noget kan man læse flere sider igennem, for så pludseligt at opdage at tråden stopper, og man er kommet lige vidt

Trying is the first step toward failure...But failure is the first step toward experience
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis