Min bil sætter ud af sig selv : (

Hej allesammen håber der er en herinde der kan hjælpe mig med et lille problem som er dukket op på min bil..

Jeg er ejer af en Opel Vectra 2.0 16v fra 1996, som hopper i tomgang.. Lige så snart jeg tænder bilen, svinger tomgangsmåleren mellem 500 omd/min og 1000 om/min.. dette gøre den indtil jeg gir den gas, og køre til jeg bremser igen, og så stopper den med at hoppe, hvorefter den så begynder på det igen efter jeg har kørt lidt mere og bremser og holder stille igen.. og nogen gange så mens jeg køre og skal til at bremse og derfor sætter den i frigear, så slukker hele bilen, altså motoren sætter helt ud.. og når jeg så skal tænde den så skal jeg holde nøglen inde i flere sekunder før den tænder.. 

hmm ved ik hvorfor den pludselig er begyndt på dette, men håber der er en herinde som kan give mig nogle gode råd, for aner virkelig ik hvad det kan være <img

Ps har lige fået skiftet tandremen, måske har det noget med det at gøre?

  
8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
kan godt være tandremmen der står en tand forkert , men tror nu mere det er et benzinfilter der skal skiftes
det er din tomgangs regulator der er sovset til, og skal renses. på www.opelpower.dk under guides er der en guide til hvordan du renser den, og så skulle du være ovre det problem.

Mvh
En opel kører

Venner er som tygge gumme de klistre alt sammen :-)

Det er sgu sikkert en feji 40 (40 cm. fra rattet, hvor det er galt)
Det lyder jo ikke helt usandsynligt, men hvis vi antager, at der er sket noget forkert, f.eks. at remmen ikke er monteret eller strammet rigtigt op eller strammehjulet er skredet, synes jeg ikke du skal fortsætte med forsøge at starte aht dine ventiler, hvis ikke de allerede er bukket! :(
Det lyder som en ommer.

Med venlig hilsen
ktm

 

Skrevet af Peter Hansen89 den 29-03-2009 16:23
hmm min bil gider slet ik starte mere.. tror sku det den der tandrem der ik er blevet skiftet helt korrekt.. det som om motoren ik gider tag fat
Der er måske en chance for at det er værkstedet der har klokket i det, jeg har før hørt om at remstrammerhjulet er monteret 180 grader forkert.

På mange biler er midterakslen exsentrisk i remstrammerhjulet, og hvis remmen ikke er spændt korrekt, kan den hoppe en tand eller to, og så køre bilen som jeg ved ikke hvad.

Ps. Det var ikke for at være spydig med mit forrige indlæg, jeg fik bare ikke sat en på. og det var kun for at få lidt positiv stemning frem, det er jo forår fra idag. 

Håber ikke du tog min bemærkning for nært, men se lyst på dit problem, hvis det er et aut. værksted burde de jo hænge på den.

M.V.H.
Georg Gearløs

det helt okay, forstod den heller ik og gøre jeg stadig ik hehe.. nej men altså den første dag efter jeg havde fået skiftet tandremen kørte den perfekt og jeg kunne gi den fuld gas osv.. men dagen efter begyndte den på det med at gå ud af sig selv, og nu er den nået til det punkt hvor den slet ik kan starte.. hmm ved sku ik, håber det har noget med tandremen at gøre, for så hænger værkstedet nemlig på det..
men som sagt den har altid været ujævn i tomgangen når den stod i frigear, men aldrig at den gik ud af sig selv lige så snart at jeg satte den frigear, det problem dukkede først op efter tandremen blev skiftet.. men nu skal den så på værksted på tirsdag og så håber jeg at det ik bliver et alt for dyrt problem..
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis