Fra Router til router

Hej

Jeg har en standard løsning fra webspeed, med kabelmodem + linksys 54mbit router (tråsløs)

hvordan tilkobles en yderligere router for at udbygge nettet og sikre bedre dækning i hele huset.

Vil have en kablet forbindelse mellem de to routere

Min linksys er på wan siden koblet til ISP og de 4 lan porte er brugt til pc´er, netværksharddiske samt uplink til router nr. 2

Router  1 kører DCHP

Hvordan skal IP, gateway mv. indstilles på router 1 + 2? for at 2 kommer til at virke som accexpoint

vh Henrik
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du kan forveksle forbindelsen ved at du fra den router der optager den direkte LAN - Forbindelse eller hvad i nu køre på og så køre et stik fra den og over til router nr. 2.

Hvis vi siger den der er koblet til internet er router nr. 1. Du skal have en router op at køre eks. over i værkstedet (router nr. 2) Du skal forkoble disse 2 router ved at du sætter et lan kabel fra router nr. 1 til router nr.2 's hoved indgang og så har du forbindelse over i huset og over i værkstedet.

Håber dette kunne hjælpe lidt på det.

M.V.H.
Daniel O.
Krudtmanden I/S Ervhervservice
Auto & IT

Chef C1.

Maskinmester/Manager

Olsen - Din Service
Går ud fra router 1 er på plads så lad den bare være. Router 2 kobles i en lan port på router 1. DHCP slås fra og den skal bare relaye DHCP information. Nogle trådløse routere har en accespoint og en router konfiguration - brug accesspoint hvis den har det. Den skal konfigurere sig selv via DHCP. Den skal broadcaste sig selv på en anden kanal end router 1, men samme SSID (så langt væk fra som muligt på kanal 3-11) ellers kommer de op og slås om frekvensen og det får du ikke noget godt ud af. Skan evt. efter trådløse net så du kan vælge ledige frekvenser ud fra hvad naboerne har (Netstumbler er et godt værktøj til det). Det er i hvert fald 1 ud af flere måder at gøre det på.

Det ville faktisk være lettere for dig IKKE at have en router som nr. 2 men kun et accesspoint uden routerfunktionalitet, men det kan du jo bare koble fra. Et accespoint fungere netop som du vil have det - udover at du stadig skal konfigurere hvilken kanal du kører på.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis