Problemmer med Ford

Hej Venner.

Er ny her så jeg vil høre jer om der er nogen der kan svar på dette.

Jeg kan mærke der er nogen problemmer med forhjulet i venstre side, den hopper/ryster man kan mærke og se det i rattet, det skriger engang imellem når jeg drejer og efterfølgende også når jeg kørere ligeud, men det mærkelige er når jeg enten kørere stærker holder det op, eller bremser hårdt brummer det i bremserne sikkert rust på skiverne  lugter, da de er meget varme.

Jeg købte den af en Privat som er mekaniker, og efter jeg har opdaget en del fejl som servoen taber olie, var jeg ikke velkommen mere

Men om der er sprunget noget i dækket som taber lidt luft, eller det er bremserne, eller andet ved jeg ikke, skal nok på værksted med den, men ved ikke om der er tip og svar på dette.

Det er en Ford Escort 1,6. 95.

På forhånd tak.

Hilsen.
Jan.
10 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej prøv lige at spænde hjulet efter.

Hilsen Allan
Hej med jer.

Tak for svarene det vil jeg lige undersøge.
Så er det måske kaliber man kan høre der rasler når man kørere?
dækene er ikke skæve. ? ligger der muder eller noget inden i fælgene kan også gøre det
Det tror jeg ikke de er, der er intet muder inden i fælgene men der kommer lidt olie ud et sted fra, har en kolega der er mekaniker som kigger på den imorgen så får vi sikkert set hvad problemmet er, han mener det kan være noget med bremserne som kaliber der hænger og han vil kigge på dækkene og andet.
Annonce
Efter jeres gode råd måtte vi købe nye bremser kaliber da den ene side hang, og den anden sad fast den var slidt helt ned, det kostede mig 3000,- og vupti det ser ud til det virker perfekt igen, eller heller ikke tung i optrækket, føles som ny igen, tak for hjælpen.

Hilsen.
Jan.
Men der er et men, efter det nye er sat på og har kørt ca i 3 uger, er det begyndt at rasle meget når jeg kører over ujævnheder, men har fundet ud af når jeg bremser ved de ujævne steder rasler det ikke, er det noget der er løst eller ???

God påske.
Jeg må se at få den tjekket rasler fra de foreste hjul når man kør over ujævnheder, men når man bremser lidt forsvinder den raslende lyd, forstår ikke hvad det er?
Det kan meget vel være at låsen, der holder den yderste bremseklods i ro, er faldet af. Er det tilfældet, sker der ikke noget særligt ved det, ud over irritationen.
Det er en 10-15 cm lang fætter, der er snoet i begge inder og på finurlig vis skal sættes ind i noge små huller i caliperen, hvorefter den klemmer på klodsen.
Forklaringen er under forudsætning af at konstruktionen er ca den samme som på Mondeo af samme årg.

Med venlig hilsen
ktm

 

Hej ktm.

Det kan godt være det er det, du skal have tak for svaret.

Hilsen.
Jan.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis