hvordan maler man en knallert ?????

vil male min knallert med spray dåse , men hvilken slags spray dåse skal det være ???

vil også gerne slibe den men hvilken slags slibe papir skal det være ???

også vil jeg også gerne lakere efter maling, hvilken slags lak skal det være ????

det er plastik skjolde.

og hvormange lag maling skal der males???

og hvor mange lag lak skal der ligges ???

håber nogen kan hjælpe <img src="/DesktopModules/NTForums/themes/LDS/emoticons/smile.gif" align=absMiddle border=0>
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

På plasticken må du ikke slibe, men aftørre med en fortynder. Så skal du have en speciel grunder til plastick og lige så lakken. et lag grunder er nok to tre lag lak og for at give den lidt finere overflade afslutter du med klar lak.
Jeg bruger den billigste spraylak til min motorcykkel og det holder fint.

Men det er atså ikke noget du lige laver på et par timer, de forskellige lag skal have ordentlig tid til at hærde af før du lægger et nyt lag på.

 

V.h.  Håndværkeren

Vil da mene man skal slibe plasticen let. Jeg ville slibe med korn 600 inden grunderen, før lakken med korn 1000, og igen korn 1000 inden klarlakken. Slibningen er for at det hele kan binde ordentlig, og man kan ikke så ridserne med korn 1000. Det hele skal være vandslibning.

<p>If it ain't working, well.... consider fixing it</p>
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
Generelt skal man ikke prøve at male plasticen på en knallert medmindre man ved præcis hva man gør. Slibning af plasticen vil give et meget grimt resultat. Og når jeg snakker plastic, så mener jeg altså kun det sorte (inderskjoldende). Yderskjoldende binder rigtig godt med maling, og endnu bedre med et let lag glasfiberspartel udenpå, hvilket er godt på steder hvor der er meget slidtage.

For at få det bedste resultat skal du sørge for at du har et fuldstændig støvfrit rum, så vidt muligt ihvertfald. Sørg for at få et stort stykke plastic hængt op i loftet over det sted hvor dit plastic skal tørre. Så skal du sørge for der er stuetemperatur. Efter at have afrenset skjoldene for fedtrester ol. (brug gummihandsker når du skal røre ved skjoldene) samt udspartlet diverse ridser og hva dertil hører, så læg gerne 1-3 lag grunder, dernæst 4-8 lag maling, derefter 4-8 lag klarlak, så får du virkelig en flot lak der næsten er en bil værdig. Husk at holde spraydåsen på god afstand, og lad hvert lag tørre mindst 8 min. Husk at jo flere lag du putter på (og dermed mindre maling per lag) er bedre for helheden af din lak. Når du laver flere lag, så har du også bedre mulighed for at rette fejl som løbere eller skidt der skulle være kommet på under bevægelse omkring skjoldene, og i det hele taget blir finishen bare meget flottere. Når du har fået malet færdigt, så kan du vælge at lade dem ligge natten over, og tag dem ud næste morgen og læg dem til solbadning, det har de rigtig godt af.

Jeg bruger Motip sprayflasker, husk ikke at blande klarlakstyperne (klar/mat), det er simpelthen det ærgeligste når man er kommet så langt.
Jeg ville nok få en professionel maler til at ordne det for dig ;-)
tror den er malet, tråden er 3 år gammel
Den er nok også blevet tør.
René
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også