sort skærm?

når jeg starter min computer bliver skærmen sort, men man kan stadig se musemarkøren og mappen: dokumenter, er åben. nogle der ved hvad der sker for min computer?
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Har du fået løst dit problem? Jeg har fuldstændig samme problem og kan ikke finde ud af hvad det er. Er en dør til computere, så ville være rart hvis du kunne gi mig svaret:)

Hvilken computer har du?

Hvis I har LCD (flad skærm) kunne noget tyde på at baggrunds belysningen i skærmen er gået (eller elektronikken til den)...surt - tvivler på at det kan betale sig at få det lavet.
Hvis det er en bærbar PC kan det muligvis godt betale sig at få det lavet - test evt. først med en ekstern skærm at I kan se billedet.

(jeg går udfra at skærmen er helt sort under hele opsart og drift - eller at billedet langsom bliver svagere og svagere for til slut at være stort set ubrugelig)
ps når baggrundsbelysningen er gået kan man typisk se en anelse og nogle gange lidt tydeligere hvis man retter en lampe/lys mod skærmen
jeg har fået lavet det <img src=" border=0>" jeg søgte "Sikkerhedskopi- og gendannelsescenter" og trykkede der hvor der står: Reparer Windows ved hjælp af systemgendannelse. så gendannede jeg den til en dag før der skete.
så nu er det helt fint igen <img src=" border=0>"
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis