Elradiator eller olieradiator?

Vi er ved at lave et lille badeværelse i stalden og skal have installeret varme. Der er ingen form for varmekilde i stalden i forvejen, så vi overvejer at sætte en elradiator eller olieradiator op. Men vi er i tvivl om, hvilken en vi skal vælge. Hvilken radiator er mest effektiv og økonomisk?

Hilsen Henriette

 

Vi er ved at lave et lille badeværelse i stalden... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Ja ja, grin I bare  Men der er faktisk ikke koldt. Havde også selv troet at 15 grader ville være liiige koldt nok. Termostaten står til 15 grader, men radiatoren viser 17 grader. Ved ikke lige hvordan det hænger sammen. Jeg ved ikke med jer, drenge, men nu skal vi jo heller ikke stå foran spejlet i flere timer, så der behøver ikke at være 22 grader.

Hilsen Henriette

 

Det med termometeret vil vi prøve. Det er monteret på et beslag, som sad på radiatoren, da vi købte den, så den er fri af muren.

Vi har en varmepumpe i rummet, hvor vi bor midlertidigt, og den er indstillet til 21 grader. Det føles dog køligere end 21 grader.

Hilsen Henriette

 

Det med at den står på 15gr. og der er 17gr. er fordi at der er en start temp og en stop temp, og det kunne lyde til at den kører med temp. setting som start temp.

 Mvh.

Flemming

Man skal ikke kaste med Sten hvis man selv bor i et glashus ...Eller hvis Sten er rocker, og ved hvor du bor

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis