Udskiftning af element i eksistrende køkken

Hej,

Jeg er blevet tvillingefar og derfor er mit liv blevet for kort til opvask  

Jeg skal derfor have installeret en opvaskemaskine i et eksisterende køkken. Jeg har bestilt elektriker og VVS mand til de mere spidsfindige ting, men jeg har selv påtaget mig at hive det gamle skab ud, da virkede rimeligt lige til, selv med mine skills

Jeg har taget alle skruerne ud, men skabet er simpelthen ikke til at rokke ud af stedet. Jeg ved ikke om, der er nogen der har erfaringer med dette og måske kan give et fif eller to. Jeg har på fornemmelsen, at det evt. er fordi skabet er limet fast også eller også er det evt. noget snedigt med soklen? Hvordan tager jeg dette skab ud og kan det evt. gøres uden at ødelægge det? Min plan var nemlig at udskifte skabet ved siden af med netop det skab der skal fjernes for at få plads til opvaskemaskinen.

Jeg har vedhæftet et par billeder nedenfor.

/S

[IMAGE:3610]

[IMAGE:3611]

[IMAGE:3612]

[IMAGE:3613]

[IMAGE:3614]

8 svar
 Følg tråden
sokr@tez
[email protected] Trådstarter
62 2700
Ved nærmere eftertanke så er det ligemeget med hensyn til at genbruge skabet. Jeg kan jo bare tage skinnerne ud og bruge i en af de andre skabe, så vold kan tages i brug ved fjernelse af elementet :)
Annonce
Annonce
Mon ikke du har overset en enkelt skrue et sted. Fjern evt. også dem der holder skinnerne. Det kan også være der sidder noget på de tilstødende skabe. Jeg har prøvet det samme og man overser nemt en enkelt.
sokr@tez
[email protected] Trådstarter
62 2700
Jeg skal ikke afvise, at jeg har overset en skrue, men jeg har lige gået det hele igennem igen, men kunne ikke se nogen. Jeg har også pillet skinnerne af som du skrev, men stadig uden held.

Hvis man kigger på billede #3, så er der ligesom en plade imellem skabene. Er det normalt? Kan skabene være limet her?
jancar
jancar
1053 5000
prøv at fjerne bagbeklædningen i skabet (med vold evt ;) ) Det kan være at skabet er sat fast i væggen.
Og tjek så begge sidder om der ikke skulle være en skabssamler eller to der gør at skabet hænger fast med naboskabet.

Mvh jan
Annonce
Fiahgt
Fiahgt
2121 9240
Er det ikke skruet ind fra den anden side af. Kunne godt tyde på det. Det vil kunne give sig et eller andet sted når det er løst. Det burde ikke værre limet men det kan jo værre ham der satte det op en gang gerne ville gøre det ekstra godt.

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

sokr@tez
[email protected] Trådstarter
62 2700
Jeg fandt ud af det. Det var ikke en plade men en list man kunne se på billede #3. I den liste sad der et par små bitte søm. Det lignede egentlig bare en skramme inde i skabet, men det var to søm som var dykket meget ind i træet. Da jeg først fik den ene liste fri gik det glat <img src="/DesktopModules/NTForums/themes/LDS/emoticons/smile.gif" align=absMiddle border=0>

Det har dog givet mig en lidt anden hovedpine. Der går nemlig vandrør nede i soklen, så jeg ved ikke om de skal ligges om for at få plads til opvaskemaskinen. Jeg tror ikke der er plads til opvaskeren oven på soklen.. Men det er en anden historie <img src="/DesktopModules/NTForums/themes/LDS/emoticons/smile.gif" align=absMiddle border=0>

EDIT: ... og rigtig mange tak for hjælpen! Fantastisk forum det her!
Min opvaskemaskine står på 3 ben og er hævet ca. 5 cm over gulvet. Tror du ikke at der er plads til dine vandrør alligevel?

Bent.
Annonce
Annonce
sokr@tez
[email protected] Trådstarter
62 2700
Hej Bent,

Jo det tror jeg egentlig du har ret i. Jeg åbnede lige for opvaskeren som har stået et par uger i plastic i kælderen og der er faktisk ben på, så det er meget muligt, at rørerne kan løbe nedenunder.

Jeg tror ikke, at jeg kan liste maskinen ind over den nuværende sokkel, så jeg må nok skære den og sætte den på igen, ved ikke om jeg kan lave det så pænt eller om jeg må have en tømrer på?

/Stefan
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. Hvad er dette
  Lav-Have (6 svar)
 2. ekspertråd drejebænk
  Værktøj og maskiner (17 svar)
 3. Opvaskemaskine del 2
  Lav-Hus (4 svar)
 4. hjelp
  Køb/Salg/Bytte/Foræres (2 svar)
 5. Uvelkommen gæst.
  Over hækken (31 svar)
 6. Gratis - Stor parabol med kraftig stander
  Køb/Salg/Bytte/Foræres (9 svar)
 7. Køleskabskontakt til lys i garderobeskab
  Lav-Hus (10 svar)
 8. Opvaskemaskine i badeværelse???
  Hårde hvidevarer (98 svar)
 9. Royalt spørgsmål
  Over hækken (8 svar)
 10. Puch maxi
  Knallert & Scooter (2 svar)

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her