Dagplejemor - ny sandkasse

Hej
Min kone skal til at være dagplejemor. Så skal vi jo have en sandkasse. Jeg har kigget på dem i kan se på dette link for at få noget inspiration. Mit spørgsmål er nu hvilken er størst er det den 6 kantede eller er det de "lige"?

http://www.byggestore.dk/pl/Havecenter_Sandkasse_1419.aspx

Og ellers andre gode råd mv. er meget velkomne.
Hej Min kone skal til at være dagplejemor. Så skal... Vis hele indlægget
29 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg tænker jeg tager over og besøger min mor i weekenden - så skal jeg nok lige tage et par billeder. reglar er høvlet til 45x95.

Med hensyn til låget - er det nemmest at fjerne låget og lægge det på igen eller er det nemmest lige at skovle en evt. bæ væk? det spørgsmål bør du nok tage med i overvejelserne omkring låg eller ikke låg.

- EDIT -
Men så kom jeg lige til at tænke på noget der måske er smartere i mit hoved end i virkeligheden. Hvis man nu tog en række 16x100 hegnsbrædder og bandt dem sammen med noget reb med en vis afstand imellem brædderne - lidt som lameller under en seng - så kunne man måske rulle låget af og på ? det vil måske veje mindre end store faste låg?
aner det ikke - men man kan blive syg af alt det andet der er at finde i sandet, som de unægteligt - afhængigt af alder - kommer i munden. Selvfølgelig skal børn ikke udsættes for noget man ved de tager skade af, men derfor skal de da ikke undvære en gynge eller rutsjebane - som de reelt kan komme meget slemmere tilskade med. Det jeg mener med det er at bekymring er godt - at pakke dem ind i vat er ikke godt.
Jeg fatter det ikke rigtigt. Nettet er fylt med millioner af sider. Men der er tilsyneladende ikke en eneste der beskriver lidt om hvordan man klasker sin egen sandkasse sammen. Det undrer mig.
Min kone er dagplejer, hun får sand kasserne af kommunen, hendes er lavet i lærketræ og holder ca 3 år den er 150x 150 cm vil jeg tro
Sandkasse søgt på billeder på google

Sandkasse i ubehandlet lærk.

Modulmål: 150 x 150 cm.

Sandkassen betår af 12 stk. 28 x 145 mm høvlede lærkebrædder og 4 stk. Ø10-12 cm afdrejede egestolper.

Sandkasse - kr. 665,00

http://images.google.dk/imgres?imgurl=http://www.noerlund-hegn.dk/images/Sandkasse.jpg&imgrefurl=http://www.noerlund-hegn.dk/dk/mappe2/sandkasser/&usg=__GbN6mRVCj1lxa804jzH8NpgYRBo=&h=133&w=200&sz=13&hl=da&start=3&tbnid=vrndFX90OyQm_M:&tbnh=69&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dsandkasser%26gbv%3D2%26hl%3Dda
Skrevet af Rentojohn den 23-01-2009 22:23
Min kone er dagplejer, hun får sand kasserne af kommunen, hendes er lavet i lærketræ og holder ca 3 år den er 125x 125 cm vil jeg tro

Ok

Og den er stor nok til 5 børn. Har du et enkelt billede eller lignende af den. Vi får den ikke af kommunen - men kun sandet som bliver skiftet hver år.
Det ser ud til det kan bruges til noget den der lærkefidus. Er den ikke efterbehandlet med nogen - og hvad bruger hun evt. som låg.
Ja siger min kone fra stuen, den god til 5 børn og der er låg på og lærketræ er ikke giftigt, det var da en nærig kommune du bor i
Der er yderligere 9 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis