Gløderør..

Har tænkt at montere et gløderør på min vp 2001.. har købt et  fra en ww golf.. nu er ?? der skal plus i toppen af røret.. får den så minus fra motorblokken???? skal der tages hensyn til størrelsen på de ledninger der skal levere strømmen??

MVH Hald
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Hald
Hvor vil du montere det henne, er der hul i topstykket til det. Det er rigtig nok , gløderøret får minus fra blokken, med hensyn til ledningsstørrelse, så brug noget 6 kvadrat ledning, ellers risikerer du at gløderøret ikke får strøm nok.
Mvh Finn

Hej.

Har selv en 2002er (har du forresten læst artiklen på min hj.side netop om 2001-2-3. )

Med hensyn til forvarmningen, skal du lave en separat ledningsføring med et relæ til gløderøret med tykke korte ledninger, + en sikring,og så trække en tyndere ledning fra tænd.låsen til en separat kontakt og videre til relæet. Når du tager arb.spændingen til relæet via tænd.låsen er der ikke strøm på kontakten uden nøglen er til tænding, og pilfingre kan ikke lege med kontakten og bruge al din strøm.

Grund.! Din inds. manifold har et stort luftvolume, i forhold til hvor gløderøret normalt sidder, derfor tager det længere tid inden du får noget ud af forvarmningen, der er meget luft der skal varmes.
Prøv dig frem med hvor lang tid der skal forvarmes.

Mvh autoole

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis