HJÆÆÆLP - badrumsfliser lagt forkert - hvad gør vi?

Hej,
Ja, vi er desværre en af dem, som har brugt en bekendt til at ligge fliser i vores nye badeværelse. Fliserne er lige lagt, er ikke fuget endnu, men til vores store ærgelse har vi set, at de ikke ligger i samme niveau, på trods af at gulvet er plant. Virker som om han har gået på nogen af fliserne inden de er helt tørre og nu er der 3 steder hvor et par fliser stikker noget højere end de andre....

Er der overhovedet noget vi kan gøre for ikke at skulle brække alle fliserne op igen og starte forfra med vådrumsbehandling osv???? Vi er ret presset mht. tid, da vi skal flytte ind om 14 dage... Og en "start forfra" vil betyde meget ekstra arbejde, bestilling OG betaling af nye fliser....

Hvad gør vi? Nogen råd - hjææææææææælp søges asap.....

Bøgen
11 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Kan du ikke bare skifte de tre det drejer sig om. Det er da ikke så stort et problem.

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Man bliver tit skuffet over at se nylagte fliser inden de er fuget. Alle uregelmæssigheder ses tydeligt. Men efter fugningen jævner alt sig og ser pænt ud. Fliser kan være lidt "vindskæve" og så vil et af hjørnerne løfte eller sænke sig. Hav tålmodighed og lad vennen fuge gulvet. Man kan osse sagtens skifte en flise efter at gulvet er fuget. Altså mit råd: Hav tålmodighed og lad vennen lave sit arbejde færdigt.

Venlig hilsen
Knud
Ellers spørg om han tror det bliver at se.....for hvis han tror det vil han jo nok ligge de par stykker om
Men hvis man tager de enkelte fliser op det drejer sig om, vil man så ikke komme til at tage noget af vådrumsforsejlingen med af? Og i så fald hvad gør man?
Vi har lige målt lidt på det og det ser ud som om at den flise som er tydligst er hævet over 2 mm over de andre fliser som det ligger op til og endvidere er der en af fliserne som lyder hule og som slet ikke virker fuget i den ene ende... Min mand mener at vennen har fuget flisen og så trådt på den ene ende af flisen inden den var tør, så den har løftet sig....
men vil en hævning på over 2 mm kunne skjules efter fugning?
Annonce
En hævning på 2 mm. vil ikke kunne ses, kun af jer når i nu ved det, en fugning udjævner meget og når det ikke er mere en 3 fliser, hvor det værste er 2mm, så ville jeg ikke gøre noget ved det, skal i begynde at optage disse 3 fliser og afrense, for fliseklæb, vil i også beskade membranen, så uanset hvad er det kun jer, der ved det, ingen gæster vil kunne se det.
Fik først læst nu at der er fliser der lyder hule, det må de ikke, for så er der ikke fliseklæb nok under dem, dvs: der er en luftlomme under disse fliser og riciko for at de nemmer kan knække.

Hvis I tilhører den gruppe mennesker (vi er mange), som vil gå og føle efter i fremtiden og ærgre dig over det, så få det rettet nu, det bliver nok ikke gjort når badeværelset er helt færdigt.

Jeg har selv pillet fliser op som var sat forkert, det kan I nok også, og membramen kan godt lappes, hvis den skulle blive beskadiget.

/carl

fjern fliserne og begynd forfra du vil ærge dig hvis du beholder dem. brug en stål lineal som du stiller op og fliserne skal flugte efter hinanden. ligger de for lavt kan man putte mere klæber i og på den måde rette dem op.
tror heller ikke membranen tager skade.

Morten    

"when your born, you get a ticket to the freakshow. When your born in america you get a front row seat"

Husk at skifte alt fliseklæb hvis en flise, der lige er lagt, tages op og skal lægges igen. Klæberen suger sig død, ligesom mørtlen til mursten kan gøre.
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis