Lovlig el-tavle

Hejsa.

Vi købte i august et hus, som har denne el-tavle - men nu får jeg lige pludselig at vide af en bekendt at den vist ikke er lovlig pga. afbryderen??

Hvad siger i??

Huset er købt uden tilstandsreport, men i købskontrakten står der intet om det i den liste vi fik lavet over fejl og mangler...

Med venlig hilsen

Anders

Hejsa. Vi købte i august et hus, som har denne el... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Uha - uha

Sikringsgrupper på den forkerte side af fi-relæet, SÅ kan man da rigtig komme i stødet.

Kan fortælle dig at FI-afbryderen IKKE er god nok. Som Steniaa skriver SKULLE den være skiftet INDEN 1/7 2008, for mere info kan du tjekket www.sik.dk - (DET står endda på forsiden, hvis nogen skulle være i tvivl)

Det er ligefør jeg vil gå så vidt og sige, at hvis en elinstallatør ikke engang er bekendt med dette "problem" at ALLE skal have HFI eller HPFI afbrydere, skulle de have et spark bagi. (Naturligvis er der lempet regler på vejbelysningen, men har intet med sagen at gøre)

Stenkrog: Ja, det skulle de. Men det er noget med at lige omkringe overgangs perioden FI til HFI, lavede man nogle relæ'er som hedder FI men er HFI og som slår fra ved 30 milliamp. Eller noget i den stil - installatøren skrev i sin report at det var lovlig og at han havde tjekket den slog fra ved 30 milliamp.

Med venlig hilsen

Anders

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis