Peugeot 306 centrallås

jeg har problemer med centrallåsen i en peugeot 306 1.6 fra 1998. Jeg vil gerne finde den box, der styrer låsen, men kan ikke finde den. Har kikket i ryggen på bagsædet og nede ved "co-pilot's" fødder, men uden held. Er der een, der ved, hvor den sidder? Tak
16 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
akadna
akadna
35 2500
Prøv at kigge under bagsædet.

Mvh
Dan
Mr Maggo
Mr Maggo
385 2770
den sidder oppe over sikrings boksen. den er sort og ca 4 cm bred 2cm tyk og 10 cm lang. Hvad gør den eller gør den ikke .( Det er helt sikkert ikke boksen den er gal med )
castor448
castor448 Trådstarter
9 8680
Tak for tip - jeg tror heller ikke det er den, der er noget i vejen med. Jeg vil gerne finde den for at jeg med et ohmmeter kan måle, hvilke(t) kredsløb, der mellem relæet og de enkelte låse er defekt(e).
Annonce
Annonce
polobjørn
polobjørn
1758 4230

Hej

Hvad er problemet med din centrallås ?   Normalt fejl er knækkede ledninger der hvor de går fra dørkarm til forkant af dør eller defekt låsemotor (komplet lås ) på PSA biler

Hilsen Polobjørn     


"AUTOELEKTRIKEREN"
castor448
castor448 Trådstarter
9 8680
Hej,
problemet er, at når jeg jeg låser døren i førerens side op begynder bagsmækkens lås at gå i selvsving (3-dørs hatchback). Det kører op og ned, men jeg kan stoppe det, hvis jeg låser sidemandens dør op også.
Det infrarøde link mellem nøglen og modtager virker slet ikke. Før det holdt helt op med at reagere havde det en lignende effekt. At hvis jeg låste bilen op begyndte låsen i sidenmandens dør at suse op og ned. Det jeg tænkte var, at det mekaniske sikkert er i orden, men der er noget i vejen med elektronikken. Hvis jeg så kunne finde relæet, der styrer centrallåsen kunne jeg måle på ledningerne til og fra den, om der var knækkede ledninger et eller andet sted.
Ville egentlig gerne sende den til Peugeot, men deres tekniker vurderer, at det kommer til at koste min. kr. 5.000 fordi der vil være meget manuelt arbejde i at fejlsøge på ledningssystemet.
polobjørn
polobjørn
1758 4230

Hej

Prøv at låse doren med nøgle uden at bruge fjernbetj. først i venstre side og fortæl hvad der sker - derefter højre side og beret igen til sidst prøv med bagklap

Prøv event. at holde nøglen drejet til låsene falder til ro   lad høre fra dig igen

Hilsen Polobjørn   


"AUTOELEKTRIKEREN"
Annonce
castor448
castor448 Trådstarter
9 8680
Hej Polobjørn, jeg har nu prøvet at låse de to døre med nøglen og uden brug af fjernbetjening. Der sker det samme, om jeg starter med at låse venstre eller højre dør først. I det øjeblik, at jeg låser den ene dør og den anden er åben begynder der en eller anden larm ved låsen i bagsmækken. Det varer i 5 sekunder og holder så op i 15 sekunder, hvorefter det starter igen og varer igen 5 sekunder og så videre. Har du en idé til, hvad det betyder?
polobjørn
polobjørn
1758 4230

Hej

Du har selvfølgelig alle døre og bagklap lukket når du prøver  ????

Du kommer nok til at tage beklædningen af bagklappen så du kan komme til at afmontere stikket på centrallåsmotoren i den - prøv at afmontere det stik der sidder på motoren - der er sikkert 4 - 5 ledninger i det. prøv så at låse bilen igen ( selv om stikket er afmonteret skal bagklap være lukket ) - fortæl mig hvad der sker når du har gjort dette

Hilsen Polobjørn


"AUTOELEKTRIKEREN"
castor448
castor448 Trådstarter
9 8680
Hej Polobjørn, jeg har taget bagbeklædningen af og demonteret ledningen til den box, du nævner. Jeg kan nu manuelt åbne/låse begge sidedøre uden der sker videre bagtil. Bagsmækken er låst og kan kun åbnes indefra. IR virker ikke. Spændt på at høre fra dig.
polobjørn
polobjørn
1758 4230

Hej igen

Jeg forstår det du skriver således: Du kan nu låse forreste døre fra den ene eller den anden side og degge døre låser  og låser op samtidig - er det rigtigt ???
Hvis det er tilfældet er der fejl på motoren i bagklappen og den skal udskiftes.

Den infarøde fjernbetjening er en anden sag, selve centrallåse systemet skal være ok først,men du skal nok investere i et nyt fjernbetjeningssæt - Radiostyret - meget bedre ) men kom med en melding om ovenstående.
Hilsen Polobjørn  


"AUTOELEKTRIKEREN"
Der er yderligere 6 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Populært lige nu

 1. Afbryder virker ikke
  Belysning (læst 410 gange)
 2. Oliering blev for mørkt - slibes væk?
  Lav-Hus (læst 187 gange)
 3. Kan ikke få fat i håndværker
  Jura, reglementer og krav (læst 382 gange)
 4. Hvorfor to termostater efter hinanden
  Fyr og opvarmning (læst 276 gange)
 5. Etablering af Terrængulv - Hjælp - Svigende tilbud og signaler fra forskellige håndværkere
  Lav-Hus (læst 225 gange)
 6. Hvor dybe stolper til 240cm hegn og hvor tæt?
  Lav-Have (læst 1480 gange)
 7. Endnu et udtag
  Belysning (læst 146 gange)
 8. Effektiv varmeblæser
  Fyr og opvarmning (læst 263 gange)
 9. Vende vinduer på hovedet?
  Lav-Hus (læst 232 gange)
 10. hvilke skruer til knirkende gulv?
  Lav-Hus (læst 589 gange)

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis