kopi/ægte windows

Hej pc-specialister
Har igennem et par år kørt med kopi af Windows XP, men har nu købt en ægte Windows XP homeedition. Spørgsmålet er nu, kan jeg erstatte kopien med den ægte uden at slette, hvad der ligger på pc, og hvordan gør jeg dette
8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du skal bare opdatere på update.windows.com. Så plejer den at installere windows genuine advantage. Så opdater den undervejs at du har en kopi og beder dig om at indtaste en gyldig licens. Alternativt, så kan du bare selv skifte licensen med windows værktøjet, det er samme resultat.
jeg er ikke sikker på at det kommer til at virke for dig.
det er nemlig ikke sikkert at den kode som du har på den lovlige version
er gyldig på din kopi version,men du kan jo prøve.
Har for år tilbage, fået en ægte version af XP Pro, som jeg installerede oven i den uægte kopi, der allerede lå i pc´en. 

Den nye installation ville blot have den kode, der fulgte med til den ægte version og alt hvad jeg havde på pc´en, var stadig intakt.. Dog skal næsten alle de programmer jeg selv havde installeret, geninstalleres..

Samt at win skulle aktiveres hos Billy Boy.

Så den kan godt lade sig gøre.. eller tag en backup af hvad der skal gemmes..
Annonce
99% af alle kopier er jo XP pro. Jeg tror ikke du kan bruge koden fra en home edition.

Alternativet er jo at gøre XP pro til en "lovlig kopi", dvs snyde så den tror at den er ægte. Du får alle opdateringer, media play mm. Så kan du køre med den til næste gang du skal formatere.
kære pc folk. Jeg fik da løst alle mine problemer efter et par dages hårdt arbejde, så nu kører det hele igen. Men jeg måtte have fat i bank for at få ny adgangskode, og alle mine dokumenter, billeder mm er slettet. Det der ærgrer mig mest er, at min kone havde en usb nøgle liggende, hvor jeg bare kunne have lagt alt over på, men hvad ma
n ikke har i hovedet, må man jo have et andet sted ØV ØV ØV
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis