Varmt vand lugter

Vi har indkøbt en Pannex varmtvandbeholder 100 ltr. combi, som har været i brug i 2 måneder. Vores varme vand er nu begyndt at stinke af rådden æg. Er der nogen, der har bud på hvad det skyldes og hvordan det kan afhjælpes?

De bedste hilsner
Grønhøj 
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg formoder det er til fjernvarme, det kan højtsandsynligt skyldes at der er hul i skidtet, fjernvarme har nemlig ikke den bedste aroma.

Alt kan lade sig gøre, så længe man bære knofedtet på hånden!
Gid vi havde fjernvarme....men desværre har fiahgt ret - vi bor for langt ude. Vi har købt stoker bio18 med denne varmtvandsbeholder i stedet for oliefyret. Vandet er ikke grumset - lugter bare skrækkeligt - svovl agtigt. Kan vi selv tjekke om det evt. er spiralen eller skal der en fagkyndig til?
en måde at kontrolere det på er at, aflæse vandtryk på din centralvarme, derefter lukke for det vand og åbne for dine varme vandhaner, hvis trykket i din centralvarme falder derefter er der hul

mvh

Gert Møller

ja det kan laves :-

Hvis der er tæringsanode i din VV beholder kan den være årsagen.
prøv at tage den ud en periode så tror jeg lugten forsvinder.

<p>&#160;</p> <p><strong><em>&#160;&#160;&#160; KH</em></strong></p>
Annonce
I dette "skøre" varmesystem, som vi har overtaget, er der ikke monteret en trykmåler. Det lyder dog sandsynligt at det har noget med tryk/hul at gøre, da vi ikke kan få varme i radiatorer i stuehus. De bliver kort varme når vi hælder vand på systemet og lufter dem ud. En time efter "løber" det varme vand tilbage og radiatorerne er kolde igen. Dette er sket efter en "hjælpehåndværker" bankede et vandrør i stykker. Det er dog blevet udbedret igen - ingen utæthed her.
Det nemmest er nok at tømme systemet for vand og få foretaget en trykmåling på spiralen, så finder man hurtigt ud af om der er en lækage.

Alt kan lade sig gøre, så længe man bære knofedtet på hånden!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis