leverpostej: 200 g spæk 300g lever ½ l mælk 2spsk margarine 3 spsk mel salt og peber 1 mellemstort løg.
smelt margarinen, kom melet heri og opbag mælken til en tyk sovs, deri kommes løg lever og spæk, og s & p, smag den til må godt smage lidt "stærkt" af peber dette forsvinder når den er kold.
dukan også komme timian i eller bruge røgetspæk.
rødkål: 1 rødkål, 1 liter eddike ca. 1 kg sukker. saft 2½ dl, ribs saft rød blandet saft ligemeget.
lad rødkålen koge op i eddike og saft, før du kommer sukker i derved undgår du den brænder på. skal koge i 45 min til 1 time til den er godt mør, skal den gemmes kan den med fordel koges knap så mør da den så ikke bliver smattet når den varmes igen.
skal evt have mere sukker men det kan du smage dig frem til, det er en smagssag.
held og lykke hilsen hennrik
kokken