oliefyr

Er der nogen der ved hvad det koster at skifte og monterer oliefyr på en ford mondeo diesel 2003 2,0
Kan det gøres billigere i Flensborg evt. adr.

Er der nogen der ved hvad det koster at skifte og... Vis hele indlægget
15 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Hej

Holder juleferie fra 23-12 til  5-1 derfor ingen svar der

God jul - hilsen Polobjørn


"AUTOELEKTRIKEREN"

Hej

Jeg har en ford Mondeo TDCI hvor der er et fyr som jeg mener sidder nede under bilen over i førersiden. Når det om vinteren bliver aktiveret, så kommer der nogle gange en del røg ud fra det, røgen kommer op ved fører døren og der lugter af diesel.

Ford Mondeo er fra sept. 2004, kan et sådan fyr repareres eller skal der et helt nyt til og hvem skal man evt. gå til med et sådan, er det en specialist eller er det et Ford værksted.??

Hilsen

Søren

 

Hej Søren
Tråden er et år gammel men hvis du læser hvad der tidligere er skrevet så får du løsningen serveret på et sølvfad.
Der er ikke noget finurligt med fyret i en Mondeo så alle der udfører arbejde på sådanne burde kunne starte dem på en gang benzin og dermed blæse det rent,måske det samtidigt ville være en god ide at få lavet et service på det.
René
Hej Rene

Tak for dit hurtige svar, ja, jeg var godt klar over at det var en 1 år gammel tråd jeg bryggede videre på, men jeg håbede at der var nogen der kunne hjælpe / guide lidt. Hvad er det du mener med Benzin, brænder man den igennem med benzin eller hvad gøres der.

Søren
Ja problemet med sådan et system er at det kun kører ganske kort tid af gangen og derfor kokser mere til end hvis det kørte i timevis.(min Alfa og Avensis laver samme nummer)
Jeg aner intet om hvilke slanger der skal pilles af og kan ikke anbefale dig at prøve,det lægger en hel provinsby i tyk sort røg når det starter men når tågen lætter er det fint kørendene igen(måske fordi Avensis bygges i England er udstødningen placeret under højre fordør men det gør det ikke mindre tåbeligt)
René
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis