forstand på ford?

hej. jeg skiftede for et stykke tid siden lejer på bilen bag. havde fået at vide jeg skulle spænde med 25kg af en kammerat der arbejder ved ford. da jeg så havde skiftet og spændt nogenlunde hård kunne jeg stadig mærke slør. så jeg spændte med de 25 kg men syntes godt nok ikke de kørte så nemt rundt som jeg ville mene de skulle. men før holdte der ikke op med at være slør.
nu har jeg så kørt et stykke tid og kunne mærke slør igen. så skildte det ad og ville spænde det igen men nu kan jeg slet ikke spænde sådan at der ikke er slør uden lejerne knore helt vildt.
går ud for jeg skal skifte endnu en gang men nogen der kan fortælle mig hvad jeg har gjord forkert så jeg ikke gør det igen?

det er en ford fiesta fra 89. den model der stårter i 89.

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

hej

det lyder som om dit leje ikke er kommet rigtigt ind på spindelen

da du tog det gamle leje ud gled det let ud eller har du været  ved at slå for at få den inderste leje ring af så kunne der nemt være lavet et hak så det nye ikke kommer rigtigt på plads

for på de biller plejer man barre at spænde godt fast

eksmek 

Hej MS
Jeg har kørt Ford Escort i mange år, og selv repareret dem. Med hensyn til baghjulslejerne har jeg spændt dem med de foreskrevne 25 kg, og så løsnet møtrikken en 1/4 omgang, det har altid virket, jeg har det også sådan at der skal være en LILLE smule slør i baghjulslejerne
Mvh Finn Gevind

Når du kigger på lejet inderste ring(den der har kontakt med spindlen) kan du se at den stikker lidt ud på begge sider og det gør at ringene på begge lejer bliver spændt mod hinanden og ikke lejet som bliver spændt hårdt i skålen, så hvis lejeskålende ikke har været slået ordenligt i, så rammer de inderste ringe ikke hinanden og lejet er lige pludseligt et der skal just(golf) og går derfor i stykker ved spænding på 25 kg. Det er nok også derfor at der er slør. Tror ikke du har fået slået lejeskålene ordenligt i bund(hammeren skal slå igen)

Håber det kan forstås det jeg har skrevet(var lidt svært at formulere i tekst).

Og nej... der skal ikke være noget slør i lejer overhoved.


jeg vil sove stille ind ligesom min bedstefar. Ikke skrigende som passagererne i hans bil...
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis