Hulmuisolering

Hej Alle

For nylig bestilte vi tilbud osv. på indblæsning af flamingo kugler i hulmuren i vores hus fra 1926. Efter firmaets kontrol af vores mure fik vi at vide at det godt kunne lade sig gøre og vi accepterede tilbudet på arbejdet. Firmaet oplyser på deres hjemmeside at når de først har kontrolleret murene så har de de ansvaret for at det kan lade sig gøre at indblæse isoleringsmateriale.

Da arbejdet så skal udføres oplyser isolatøren, at der er gammel isoleringsmateriale (indblæst Rockwool) i murerne og at det derfor ikke kan betale sig at isolere fordi han ikke kan få flamingokugler til at fordele sig ordentlig. Åbenbart isolerer han dog 8 m2 langs soklen (8 meter hen langs soklen og 1 m op). Har kommer så spørgsmålet: Har det overhovedet nogen effekt at isolere en del af muren?? Firmaet påstår, at det har en god effekt og at de derfor har ret til udstede faktura til os. Der er selvfølgelig et startgebyr på sådan et arbejde og vi føler at de ved at isolere en lille del af muren har opnået at kunne sende faktura på dette og derved få dækket deres udgifter.

Hvad synes I??

<p>FJ</p>
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
synes det er meget ringe af dem hvis de efter en inspektion ikke finder den eksisterende rockwool. desuden kan jeg ikke forstå hvordan en hulmursisolering med rockwool ikke er resulteret i at en evt hul sokkel ikke også allerede er fyldt op.

Har du ikke fået et tilbud fra dem, og hvad siger det tilbud (altså inden indblæsningen)?
Jo vi fik et tilbud fra dem efter de havde lavet inspektion af vores mure. I tilbudet står der bare, at tilbudet dækker hulmurisolering af murstensydervæg og så en samlet pris. Opmåleren borede huller forskellige steder i murerne og han fandt åbenbart ikke noget. De har med andre ord ikke opdaget at der var indblæst Rockwool granulat tidligere.

Jo du har ret - det lyder mærkeligt hvis der skulle være plads i soklen eller lige over den.

Da isolatøren har lavet indblæsningshuller hele vejen rundt om vores hus opdager han at det ikke er muligt at blæse noget ind i det første hul (over vindueshøjde) og derfor ringer han til mig og fortæller at det ikke er muligt at blæse noget ind pga. Rockwool. Jeg regner derfor med at han så murer hullerne til igen og kører hjem. Men han har åbenbart forsøgt forneden på huset og underlig nok kun på den ene side. Det synes firmaet at vi har fået en masse ud af og at de derfor har opfyldt kravet om at det overhovedet kunne lade sig gøre at isolere vore mure. De påstår endda, at vi får effekt ud af de 8 m2!!!

<p>FJ</p>
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis