Hvordan kan sur mælk undgås?

Kære forumdeltagere


 Vi kinder alle den ubehagelige fornemmelsen af at hælde drikke sur, gammel mælk over vores cornflakes eller ned i kaffen. Den sure smag der spreder sig i munden og den kvalmende duft, der rammer næsen. Når vi skal identificere sur mælk, involverer det at tage et sip, se på mælken eller lugte til kartonen.

Men er det de bedste/eneste muligheder? 

Vi er en gruppe kandidatstuderende der researcher brugerinnovation på CBS. Vi undersøger sur mælk, og har brug for dine svar på disse spørgsmål for at løse vores opgave. 

Hvordan identificerer du sur mælk?
Hvad han gøres for at undgå at drikke sur mælk?
Hvordan kan ubehagelige oplevelser med sur mælk mindskes?
 

På forhånd tak   

Hans Christian, Julius, Morten, Rune and Hans Peter
Kære forumdeltagere  Vi kinder alle den... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Hej,

Tak for alle jeres indlæg. Det har været til stor gavn for os.

Vi er nu nået til den endelige fase af eksperimentet som indebærer et sidste spørgsmål til jer.

Vi har indsamlet en masse idéer som vi gerne vil have at i giver os jeres feedback på, så vi kan se hvilke nogen der i realiteten er de bedste.

Nedenfor ses de 5 kategorier som repræsenterer de indsamlede idéer. I skal give hver kategori en karakter fra 1-6 (6 = bedst , 1 = dårligst) (den samme karakter må godt gives flere gange).

Vi ser frem til at se jeres besvarelser.
på forhånd tak.

Ide Kategorier

1.       Funktionelle tiltag – brugerens metoder for at undgå problemet

Eksempel:

Brugeren kan eksempelvis selv benytte sig af remedier der kan hjælpe med at oplyse dem om mælken er drikkelig. Evt. PH strips eller et køkken redskab specielt designet til at måle mælkens friskhed

2.       Teknologiske forbedringer – Emballage - producentens metoder for at forebygge problemet

Eksempel:

Mælkens friskhed vil blive forlænget gennem brug af et mere effektivt materiale. Evt. bedre isolering så mælken ikke udsættes for temperatur udsving samt lys.

3.       Teknologiske forbedringer – Indikatorer - producentens metoder for at forebygge problemet

Eksempel:

Emballagen vil være udstyret med en indikator der måler mælkens friskhed eller om mælken har været opbevaret ved for høj temperatur

4.       Midler der kan hjælpe/informere brugeren om metoder for at undgå problemet

Eksempel:

Der kan findes information om opbevaring af mælken på kartonen eller et den kunne være udstyret med et skrabefelt så man let kunne notere hvornår den er blevet åbnet.

5.       Alternative produkter

Eksempel:

Substituerende produkter der kan erstatte mælk samt løse problemstillingen med holdbarheden.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis