Lysdæmper - installation

Er der nogen her som kan hjælpe med at oplyse hvlike ledninger der skal i sættes i lysfæmperen. Billed fra eksisterende afbryder (korrespondence) og billed af lysdæmperens bagside.

mvh Neils

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
De to brune skal i L,kan ikke se hvad for en der tændled. men bare prøv at sætte de andre to i,der kan ikke ske noget ,virke det ikke så byt dem rundt.Hilsen Allan
Du må have en anden afbryder et sted ??? det er en korr. afbryder det der.

MEN erfaringen siger mig, :
Sort -> På den med "pil ned"
rød -> på den med bølgede streg og pil
Brune -> på L

også i den modsatte korr. afbryder skal der indsættes en fjeder, samt du skal fjerne tændledningen(muligvis rød) (det KAN ske at du skal bytte rød og sort)
Du skal sørge for at den modsatte korr afbryder kommer til at vende korrekt.! så den ikke står fast fase på lysdæmperens trykfunktion.

Kan IKKE garanterer det virker, men prøv..


HUSK at slukke for gruppen OG HPFI relæet.
LK har i dag ikke en lysdæmper der direkte kan erstatte en FUGA-korrespondance-afbryder. Så enten skal du skifte til en LK-OPUS (med korrespondance), eller til en INDIVIDUEL lysdæmper (koster ca. 170 i XL-byg; set til 99,95 på tilbud).
Alternativt skal du ændre lidt på ledningernes 'funktion', og skifte den ene korrespondanceafbryder ud med en trykafbryder, og så kan du benytte en LK-FUGA skydelysdæmper (eller touch-dæmper) til at dæmpe lyset.
Hvis du ikke bruger korrespondancen kan du selvfølgelig også blot blænde den ene afbryder og fx. benytte en LK FUGA drejelysdæmper i stedet for den anden afbryder..
Hov - havde ikke set at du allerede havde en lysdæmper...
Vejledningen findes på LKs hjemmeside - se også nedenstående diagram.
Jeg er ikke sikker på at 'almindelige' forbrugere må installere den med 'slaveindgang' (fra trykafbryder), da det kræver lidt anderledes 'ledningsfunktion' end den nuværende installation.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis