Radiator varmer ikke rigtig

Vi har problemer med vores radiatorer. Den ene står og banker der ud af og hvis vi skruer ned på termostaten lukker den helt ned, der er ingen mellem ting. Vi har også et par der slet ikke vil varme, vi har udluftet dem men det hjælper ikke. Er der nogen der har ide til hvad vi kan gøre? 

<p><em><strong>RLM</strong></em></p>
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis det er termostat type danfoss kan du beabejde stiften der sidder inde under enheden du drejer på. På den ene sidder den sikkert fast, på den anden kan den sikkert kun rykkes lidt frem og tilbage.

forsigtige "slag" med en metalganstand på stiften kan løsne dem.

Sendt fra min Commodore64
Hvorfor ikke købe en rigtig fed gammel motorcykel.
Se Min XSer her
Kik forbi www.yamahaxs650.dk
 
På de radiatorer hvor der ikke er varme skal du afmontere følehovedet og slå med en hammer på SIDEN af ventilen , ALDRIG på stiften da der sidder en lille låsering inde bagved som du derved ricikere at slå af , slå på siden med et par "gode" slag og maser stiften ved at trykke ind på den (brug et eller andet hårdt at trykke med feks siden af en skruetrækker) og tryk og slip skiftevis til du kan se at stiften glider igen , vil den stadigt ikke ud , så må den have et par klask til med en hammer på siden af ventilhuset.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis