Køkkengulv, fra laminat til det gamle originale trægulv men...

Halløjsa... :-)

Er i gang med at lave gulv til vores kommende nye køkken. Det gamle køkken er pillet ned, og jeg har kastet mig over at få lavet et pænt gulv inden det ny køkken kommer.

Før var der laminat/klikgulv ovenpå spånplader. Under spånpladerne er der det originale gulv - dvs. lejligheden er et gammelt tørloft, så det er de oprindelige rå brædder, som også er synlige i resten af lejligheden.
Har fået fjernet spånpladerne, men kan se der er brugt spartel/selvevelerende (staves hvordan?) til at fylde eventuelle ujævnheder ud mellem spånplade og trægulvet.

Vores plan er at male gulvet, men man må gerne kunne se det stadig er bjælker og ikke et fuldtudspartlet gulv.

Har I nogle ideer til at få gulvet til at være nogenlunde lige og stadig give indtryk af der er bjælker under?

- Peter
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Peter.
Der har sikkert været en grund til at der er lagt spånplader o.l. på gulvet, har du prøvet at trave rundt på hele gluvfladen. Og hvis du skal hen og slibe en masse spartel masse af for at komme ned til rigtige brædder, skal du lige tænke på at du også formindsker brædernes tykkelse. Må ske det var en ide at lægge et helt nyt bræddegulv oven på det gamle, så kan du så male dette !

V.h. Håndværkeren
Hej.
Vi har netop ordnet vores plankegulv, der også var skjult under vinyl og meget gulvspartel. Men vi fandt ud af, at vi forholdvis nemt kunne skrabe det meste spartel af med en stiv, solid plastik spartel ( plastik fo ikke at lave store mærker i plankegulvet ). Det spartel der sad godt fast fugtede vi med varmt vand, flere gange, i nogle timer. Derefter kunne det også skrabes af.

Håber du kan bruge det.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også