kluklyde fra køkkenvask?

Hej,

Har fundet lidt forskelligt på lignende emne, men er i tvivl om enkelte ting. Har lige købt et hus fra 1967 og køkkenvasken klukker voldsomt når vi har hældt vand i den og det er frygteligt irriterinde at høre på. Har prøvet at hælde spandevis af kogende vand igennem, men uden resultat. Er der normalt en udluftning til kloakken i en etplans villa fra den periode eller skyldes lydende en tilstoppet kloak (vandet løber ellers fint ud)? En anden ting der kan være i vejen er at der er en sætningsskade i vores hus et sted hvor kloakledningen faktisk løber under - kan det være årsagen og i så fald - hvad stiller man så op?

Mvh
Ole

Ole
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg har haft kluklyde i min vask. Vandet løb ok ud, men det viste sig at den var tæt på at stoppe til, så vandet stod i afløbet og kom ud efterhånden. Lidt som hvis du vender en fyldt sodavandsflaske på hovedet. Fik en kloakmand til at rense det for omkring en plovmand, så var den i vinkel.

mvh jan
Tja, det koster jo ikke en formue at køre en rensespiral gennem røret. Herudover så er der dog den mulighed at du har to vandlåse sat på efter hianden, det kan også give et trykproblem som resulterer i klukken. Et hurtigt kig under vasken/soklen burde kunne give dig svaret.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis