Isolering fra Bauhaus

 Følg tråden
fdlg
fdlg
Indlæg: 206
Postnr: 4600
fdlg fdlg
Hej
Jeg skal igang med at isolere og så i reklamen fra Bauhuas at de har Rockwool flexi a-batts for en 100 mand. Er det billigt, f.eks iforhold til hvad håndværkere kan købe det i stark mv?
Med venlig hilsen
Frederik
trench
trench
Indlæg: 31
Postnr: 7400
trench trench
ja det er en meget fin pris...
Cold be heart and hand and bone, cold be travelers far from home... they do not see what lies ahead when sun has failed and moon is dead.
fdlg
fdlg
Indlæg: 206
Postnr: 4600
fdlg fdlg Trådstarter
ok:-) men kan jeg få det billigere i et byggemarked, jeg skal også have ca. 100 gipsplader dampspærre skruer mv...? jeg er slet ikke inde i priserne og skal til at istandsætte en lejlighed
Jan R.
Jan R.
Indlæg: 1896
Postnr: 7500
Jan R. Jan R.

Det kommer jo meget an på, hvor du bor, hvad du har af forbindelser til trælaster etc. - og hvor meget tid du vil bruge på det ct. at få det leveret ved døren....

Jeg bruger normalt e-trælasten eller www.olt.dk til at checke priserne med. Så er det relativt nemt at vurdere, om det kan betale sig.

 

Mvh.

Jan R.
Mr Calle
Mr Calle
Indlæg: 378
Postnr: 7470
Mr Calle Mr Calle
Kig på forskellige online trælaster for at få en prisidé. Går derfor i den lokale tømmerhandel og Bauhaus, og hør, om de vil give en god pris.
Fiahgt
Fiahgt
Indlæg: 2072
Postnr: 9240
Fiahgt Fiahgt
Det er ikke billigt i forhold til hvad en tømrermester for det til på trælasten. Men det er en fair pris har ikke sel kunne få det billligere så jeg var derude i går og hente nogle pakker.

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

fdlg
fdlg
Indlæg: 206
Postnr: 4600
fdlg fdlg Trådstarter
Ok jeg tror jeg triller ud henter lidt:-)

Tak for alle svarene!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.