Kabler gennem dampspærre?

Hej,

I mit hus skal der føres en frygtelig masse kabler fra loftet og ned til gruppetavlen igennem dampspærren (og ja - det er en autoriseret installatør der skal gøre arbejdet) og i den forbindelse har jeg fået øje på denne: http://www.isolink.dk/index.php?page=74 (nederst på siden). Jeg kan imidlertid overhovedet ikke finde sådanne kabelgennemføringer, som de viser - er der én der kan hjælpe med et link til et sted den kan købes - alternativt andre muligheder???

Elektrikkeren vil blot fylde hullet i dampspærren med PU skum, men det vil være surt show hvis vi senere vil have installeret flere ting og dermed skal have flere kabler igennem.

Mvh
Ole

Ole
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du skal bruge den her universalkrave som du ser på nedenstående link

http://www.carl-ras.dk/e-shop/fugemasseogmaling/malingogtilbehoer/malegrej/malertapogafdaekning/universalkabelkrave195/

Du kan evt ligge et afløbsrør i hvori du kan trække ledningerne. Så findes der nok en anden type af krave som passer til den ønskede diameter.
Jeg har brugt den model Anders77 linker til (Købte den i Stark så den kan formentlig fås de fleste steder). Den fungerer fint, men husk hvis du ikke bruger installationskabler men rør som vist på dit billede, så skal rørerne også tættes når du er færdig. Dvs. de skal fyldes men silicone eller andet tætningsmateriale i den ene ende. Ellers giver der ligesom ingen mening at bruge sådan en krave. Alternativet er at bruge dempspærretape omkring gennemføringen. Det har vi brugt omkring nogle rør hvor kraverne ikke kunne bruges (solvvarme rør).
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også